Θεραπεία ισχύος: σκοπός χρήσης και αιτίες σεξουαλικής δυσλειτουργίας

Προετοιμασίες για την αποτελεσματική αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Σχεδόν κάθε άντρας αντιμετωπίζει αργά ή γρήγορα ένα πρόβλημα όπως η στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με ιατρικές στατιστικές, μετά από πενήντα χρόνια, κάθε δεύτερος εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλήρη σεξουαλική επαφή.

Η σύγχρονη φαρμακολογία προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων δραστικότητας που μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα.

Ωστόσο, είναι εύκολο να μπερδευτείτε σε μια τέτοια ποικιλία φαρμάκων, επομένως πριν από την αγορά είναι χρήσιμο να μελετήσετε πληροφορίες σχετικά με τις κύριες ομάδες φαρμάκων, τις αρχές της επίδρασής τους στην ισχύ, τις αντενδείξεις και την παρουσία παρενεργειών.

Τι είναι η ισχύς

Η γενική έννοια της ισχύος χαρακτηρίζει την ικανότητα ενός ατόμου να εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια. Στην ιατρική, αυτός ο όρος συνδέεται με τη σεξουαλική λειτουργία ενός άνδρα, δηλαδή την ικανότητά του να πραγματοποιεί πλήρη σεξουαλική επαφή.

Εάν ένας άντρας έχει υποτονική στύση, δεν μπορεί να κάνει σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα και το επίπεδο της λίμπιντο του είναι πολύ χαμηλό, τότε μιλάμε για στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα. Οποιοδήποτε φάρμακο για την ισχύ, είτε πρόκειται για φάρμακο, είτε για συμπλήρωμα διατροφής είτε για φυσικό αφροδισιακό, έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας ενός άνδρα, αλλά για την εξάλειψη μιας επίμονης διαταραχής, είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε εξέταση από έναν ειδικό.

Αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας

Η σεξουαλική δυσλειτουργία εμφανίζεται για διάφορους λόγους, οι οποίοι συνήθως χωρίζονται σε ψυχολογικά προβλήματα και παραβίαση της σωματικής υγείας του ανδρικού σώματος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, περίπου ογδόντα τοις εκατό των περιπτώσεων στυτικής δυσλειτουργίας οφείλονται σε σωματικές παθολογίες, επομένως οποιοδήποτε φάρμακο για την ισχύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως προσθήκη στην κύρια θεραπεία που στοχεύει στην καταπολέμηση της αντίστοιχης νόσου.

Οι ακόλουθοι λόγοι οδηγούν σε μειωμένη ισχύ:

 • παθολογίες στο ενδοκρινικό σύστημα (παχυσαρκία, διαβήτης και άλλες ασθένειες).
 • διάφορες ψυχικές διαταραχές?
 • ασθένειες του ουρογεννητικού συστήματος (προστατίτιδα, αδένωμα, λοιμώξεις του ουρογεννητικού συστήματος).
 • σωματική βλάβη στο όργανο.
 • λήψη ορισμένων φαρμάκων?
 • εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου όπως η νόσος του Πάρκινσον.
 • καθιστική ζωή;
 • η παρουσία κακών συνηθειών που οδηγούν σε δηλητηρίαση του σώματος (κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ).
 • χρόνιο στρες?
 • γήρανση του σώματος.

Μέσα για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες: μια ανασκόπηση των φαρμάκων

Ένας άντρας που παίρνει ένα φάρμακο που βελτιώνει την ισχύ

Για να επιλέξετε το σωστό φάρμακο που βελτιώνει την ισχύ, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η αιτία της ανάπτυξης και η σοβαρότητα της παθολογίας.

Τα φάρμακα επηρεάζουν διαφορετικά τον ανδρικό οργανισμό, επομένως ομαδοποιούνται σε ομάδες με παρόμοια αρχή δράσης.

Ορισμένα φάρμακα δρουν απευθείας στο πέος, άλλα αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία και τι είναι καλύτερο για έναν άνδρα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, θα σας πει ο θεράπων ιατρός.Η αρχή της δράσης των φαρμάκων

Τα μέσα για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες χωρίζονται στις ακόλουθες ομάδες:

 • Αναστολείς φωσφοδιεστεράσης τύπου 5είναι τα πιο δημοφιλή φάρμακα, καθώς γρήγορα και εγγυώνται πλήρη σεξουαλική επαφή. Η δράση των φαρμάκων βασίζεται στην ικανότητά τους να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να γεμίζουν το πέος με αίμα. Τα φάρμακα δεν επηρεάζουν τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά με την κατάλληλη εξωτερική διέγερση οδηγούν σε ισχυρή και επίμονη στύση, παρατεταμένη σεξουαλική επαφή και αυξημένη ευαισθησία του πέους, η οποία ενισχύει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
 • Άλφα αποκλειστές, ενεργώντας επιλεκτικά σε ορισμένους υποδοχείς, προάγουν την αυξημένη ροή αίματος στα πυελικά όργανα και εξαλείφουν τους αγγειακούς σπασμούς. Έτσι, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους γεμίζουν με αίμα χωρίς εμπόδια. Εκτός από την ευεργετική επίδραση στα περιφερικά αιμοφόρα αγγεία, τα φάρμακα μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική επιθυμία.
 • ΟΧΙ ενεργοποιητές συνθετάσηςέχουν χαλαρωτική επίδραση στους λείους μύες του πέους, γεγονός που εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη παροχή αίματος στο όργανο. Το φάρμακο αυξάνει τη λίμπιντο, εξασφαλίζει μακροχρόνια σεξουαλική επαφή και, με παρατεταμένη χρήση, διεγείρει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.
 • ΤεστοστερόνηΣυνταγογραφείται ως μέρος των φαρμάκων εάν το επίπεδο αυτής της ορμόνης στο σώμα ενός άνδρα μειωθεί σημαντικά. Η ίδια η τεστοστερόνη έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα των ανδρών, επομένως μετά την αναπλήρωσή της, το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να λυθεί χωρίς τη χρήση διεγερτικών.
 • Βιολογικά ενεργά πρόσθεταμε φυτικά συστατικά ενισχύουν γενικά την υγεία των ανδρών. Οι φυσικές θεραπείες για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες αυξάνουν τη λίμπιντο, βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ και εξαλείφουν τα αίτια της ανεπαρκούς στύσης, αλλά μόνο με μακροχρόνια χρήση των χαπιών.

Εκτός από τις κύριες ομάδες φαρμάκων, η ισχύς μπορεί να ενισχυθεί με φάρμακα που έχουν αγγειοδιασταλτική δράση. Τα φυσικά προσαρμογόνα - εκχυλίσματα λεμονόχορτου, τζίνσενγκ και ελευθερόκοκκου - έχουν επίσης θετική επίδραση στη δραστικότητα.

Τα πιο δημοφιλή φάρμακα για τη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής λειτουργίας

Τα προϊόντα ενίσχυσης της ισχύος για άνδρες διατίθενται σε διάφορες μορφές - δισκία, κάψουλες, ενέσεις, κρέμες και σπρέι. Όλα τα φάρμακα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά χρήσης, αντενδείξεις, παρενέργειες και διάρκεια θεραπείας. Όταν επιλέγετε ένα φάρμακο, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την οικονομική πλευρά του ζητήματος, καθώς ορισμένα φάρμακα δεν είναι φθηνά και για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να απαιτείται μια πορεία θεραπείας που διαρκεί μήνες.

Στα φόρουμ του Διαδικτύου μπορείτε να βρείτε τα ονόματα διαφορετικών φαρμάκων που οι χρήστες θεωρούν τα πιο αποτελεσματικά. Οι πιο συχνά αναφερόμενοι είναι οι αναστολείς PDE5.

Χάπια

Τα δισκία είναι μια κοινή μορφή φαρμακευτικής αγωγής για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η πρώτη θέση στην κατάταξη της δημοτικότητας των φαρμάκων που αυξάνουν την ισχύ καταλαμβάνεται από φάρμακα ταχείας δράσης - αναστολείς PDE-5. Ο μηχανισμός δράσης στο σώμα αυτών των φαρμάκων είναι ο ίδιος και οι αντενδείξεις και οι παρενέργειες διαφέρουν ελαφρώς. Τα δισκία προορίζονται για εφάπαξ διέγερση της ισχύος, δηλαδή λαμβάνονται αμέσως πριν από το σεξ.

Τα δισκία λαμβάνονται μισή ή μία ώρα πριν από την προβλεπόμενη σεξουαλική επαφή. Η διάρκεια δράσης των φαρμάκων κυμαίνεται από 12 έως 36 ώρες, ανάλογα με τη δραστική ουσία που περιλαμβάνεται στο φάρμακο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες λήψης χαπιών στις οδηγίες. Θα πρέπει να διαβάσετε ιδιαίτερα προσεκτικά τη λίστα με τους περιορισμούς στη χρήση και τις παρενέργειες των διεγερτικών. Τα δισκία δεν πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται από άτομα που έχουν σοβαρές διαταραχές στο καρδιαγγειακό σύστημα και πάσχουν από υπέρταση.

Τα δισκία τεστοστερόνης δεν είναι λιγότερο δημοφιλή στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Τα φάρμακα συνταγογραφούνται για την ενδοκρινική ανικανότητα, τη μειωμένη λίμπιντο και τη στειρότητα. Τα δισκία λαμβάνονται καθημερινά, σε ατομική δοσολογία που υπολογίζεται από τον γιατρό. Η πορεία της θεραπείας είναι τουλάχιστον ένας μήνας.

Για τη θεραπεία της ανικανότητας που σχετίζεται με ψυχολογικά αίτια, συχνά συνταγογραφείται ένας αδρενεργικός αναστολέας. Κατά κανόνα, λαμβάνονται ένα ή δύο δισκία την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες. Μετά από ένα διάλειμμα δύο μηνών, το μάθημα μπορεί να επαναληφθεί.

Κρέμες

Δεδομένου ότι τα δισκία δρουν σε ολόκληρο το σώμα και συχνά προκαλούν διαταραχές στην ευημερία ενός άνδρα, τα τοπικά φάρμακα έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι ασφαλή στη χρήση. Οι δραστικές ουσίες διεισδύουν μόνο στους κοντινούς ιστούς και όχι στη συστηματική κυκλοφορία του αίματος.

Τα προϊόντα για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες με τη μορφή κρεμών και τζελ παρασκευάζονται με βάση φυσικά ή συνθετικά συστατικά. Τα φάρμακα εφαρμόζονται στο πέος δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Σπρέι

Τα σπρέι, όπως και οι κρέμες, χρησιμοποιούνται με την εφαρμογή του φαρμακευτικού συστατικού στο γεννητικό όργανο. Είναι ασφαλή από την άποψη των συστηματικών παρενεργειών, αλλά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις με τη μορφή τοπικού ερεθισμού του δέρματος και των βλεννογόνων.

Φυτικά παρασκευάσματα

Συχνά αναφέρονται επίσης φυτικά εκχυλίσματα και συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βότανα.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των φαρμάκων είναι η ασφάλειά τους για το σώμα, η ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το ουρογεννητικό σύστημα, η αυξημένη λίμπιντο και η βελτιωμένη ποιότητα της σεξουαλικής ζωής ενός άνδρα. Τα φάρμακα απαιτούν μακροχρόνια χρήση, αλλά σε αντίθεση με τα φάρμακα ταχείας δράσης, μπορούν να εξαλείψουν τις κύριες αιτίες της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και να έχουν παρατεταμένο αποτέλεσμα.

Το καλύτερο φάρμακο για την ισχύ στις λαϊκές συνταγές

Το καλύτερο φάρμακο για την ισχύ είναι η φυσική τροφή

Τα φάρμακα που διεγείρουν τη στύση μπορεί να προκαλέσουν διάφορες παρενέργειες, επομένως δεν είναι κατάλληλα για όλους. Οι άνδρες με προβλήματα υγείας, καθώς και εκείνοι που αγαπούν τη θεραπεία χωρίς χάπια, μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο φάρμακο για την ισχύ μεταξύ των συνταγών παραδοσιακής ιατρικής. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια λαϊκών θεραπειών μόνο στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης της παθολογίας· σε άλλες περιπτώσεις, τα φυσικά φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως προσθήκη στην κύρια θεραπεία.

Το καλύτερο φάρμακο για τη δραστικότητα μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε φαρμακευτικά φυτά, μελισσοκομικά προϊόντα και φυσικές τροφές. Από τα βότανα, η τσουκνίδα, το υπερικό, η ρίζα τζίνσενγκ, το Ginkgo Biloba και ο φλοιός της Ασπέν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Το σκόρδο, οι σπόροι κολοκύθας, το μέλι, η πρόπολη, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα έχουν ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία.

Πολλές συνταγές για την αύξηση της ισχύος μπορούν να βρεθούν σε ιστότοπους στο Διαδίκτυο ή σε βοτανολόγους. Οι επισκέπτες σε φόρουμ που είναι αφιερωμένα στην παραδοσιακή θεραπεία συχνά γράφουν για το καλύτερο φάρμακο για την ισχύ από φυσικές πηγές. Υπάρχουν απλές συνταγές που παρασκευάζονται από εύκολα διαθέσιμα τρόφιμα ή βότανα που μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά με ορισμένα φάρμακα.