Πώς να αυξήσετε τη δύναμη σε έναν άντρα: μια επισκόπηση απλών και αξιόπιστων τρόπων

Ένας άντρας αντιμετώπισε ανικανότητα σε μια οικεία ζωή

Όταν οι άνδρες αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή, αρχίζουν να πανικοβάλλονται, να παίρνουν ισχυρά φάρμακα για να βελτιώσουν με κάποιο τρόπο την κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ ασφαλείς μέθοδοι για το πώς να αυξήσετε γρήγορα τη δύναμη στους άνδρες στο σπίτι. Φυσικά, τέτοια κεφάλαια θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, αλλά δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικά, καθώς όχι μόνο ανακουφίζουν από τα εξωτερικά συμπτώματα, αλλά μπορούν επίσης να εξαλείψουν την κύρια αιτία δυσκολιών στύσης. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα στο σπίτι. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να καταλάβετε τι ονομάζεται συνήθως ισχύς.

Δραστικότητα

Μετάφραση από τα λατινικά, ο όρος potency σημαίνει «δύναμη». Αυτή η έννοια σημαίνει την ικανότητα ενός άνδρα να έχει σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα. Επιπλέον, αυτός ο όρος στην έννοιά του περιλαμβάνει τη δύναμη της σεξουαλικής επιθυμίας, η οποία ονομάζεται λίμπιντο, καθώς και τη δυνατότητα ανδρικής στύσης, την ικανότητα να έχουν πλήρη σεξ που θα ικανοποιήσει και τους δύο συντρόφους. Η ισχύς αναφέρεται στις γενικές ιδιότητες και την ένταση της οικείας ζωής ενός άνδρα. Εάν δεν έχει ψυχολογικό στρες και άλλους αρνητικούς παράγοντες, θα οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής, θα μπορεί να διατηρήσει την ευκαιρία να μπει σε οικειότητα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Προβλήματα στύσης

Πριν απαντήσετε στην ερώτηση πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η περιοχή είναι πολύ σημαντική για κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερου φύλου. Επί του παρόντος, όχι μόνο οι ηλικιωμένοι άνδρες, αλλά και οι νέοι, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από 25 έως 30 ετών, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σεξουαλική σφαίρα. Οι κύριοι λόγοι για αυτό το πρόβλημα είναι οι εξής:

 1. Συχνές αγχωτικές καταστάσεις.
 2. Κακές συνήθειες.
 3. Ανθυγιεινή, ανθυγιεινή διατροφή.
 4. Ακανόνιστη καθημερινότητα.
 5. Ψυχολογικά προβλήματα κατά την επικοινωνία με το αντίθετο φύλο.

Οι δυσκολίες με τη λίμπιντο, η ανικανότητα ή τα προβλήματα με τη στύση για πολλούς άνδρες είναι ένα είδος επαίσχυντου γεγονότος, μια εκδήλωση αδυναμίας. Αντί να εξεταστεί διεξοδικά από έναν ειδικό που πρέπει να εντοπίσει την αιτία του τι συμβαίνει, ο άνδρας αρχίζει να χρησιμοποιεί μια ποικιλία φαρμάκων, τα οποία σήμερα αντιπροσωπεύονται ευρέως στη φαρμακευτική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να βελτιώσετε τη δραστικότητα με αυτόν τον τρόπο, καθώς η πρόσληψη των περισσότερων φαρμάκων δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση στον ίδιο τον μηχανισμό της σεξουαλικής επιθυμίας. Τα φάρμακα μπορούν να λύσουν μια συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά όχι να εξαλείψουν τελείως το πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είναι χρήσιμο να μάθετε πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα στο σπίτι.

Έλλειψη οικειότητας με τον σύντροφό σας λόγω κακής ισχύος

Βελτίωση της ισχύος

Η μέθοδος βελτίωσης της ισχύος θα εξαρτηθεί από τον συγκεκριμένο λόγο που προκάλεσε ένα τέτοιο πρόβλημα. Μιλώντας για το πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μια ατομική προσέγγιση. Εάν υπάρχουν δυσκολίες, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό που θα πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη εξέταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μείωση της λίμπιντο είναι φυσιολογική, εσωτερικής φύσης:

 1. Υπέρβαρος.
 2. Παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος.
 3. Ορμονικές αλλαγές ή διαταραχές σε αυτή την περιοχή.
 4. Κακές συνήθειες.

Η φυσιολογία δεν έχει κυρίαρχη επίδραση στην ανδρική ισχύ. Τα περισσότερα από τα ισχυρότερα φύλα γνωρίζουν ότι η εμφάνιση ενός νέου συντρόφου στη ζωή τους ή η αύξηση των συναισθημάτων σε μια μακροχρόνια σχέση θα αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Μια ζεστή και εμπιστευτική σχέση είναι σημαντική. Έκτοτε η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι η πιο ευνοϊκή και οι σεξουαλικές επαφές συμβαίνουν δύο φορές συχνότερα από τα μειονεκτικά ζευγάρια.

Μετά την εξέταση και τον προσδιορισμό της αιτίας της αποδυνάμωσης της ισχύος στους άνδρες, σε κάθε περίπτωση, θα αναπτυχθεί το δικό τους θεραπευτικό σχήμα. Ο γιατρός θα συνταγογραφήσει φάρμακα μόνο εάν εντοπιστούν φυσιολογικές διαταραχές: ενδοκρινικές παθήσεις, ουρολογική φλεγμονή, αγγειακές διαταραχές. Κατά κανόνα, η θεραπεία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Αφού αναλύσει ολόκληρη την κατάσταση, ο ειδικός θα δώσει συστάσεις στον ασθενή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι συμβουλές σχετίζονται με τη σωματική δραστηριότητα, τη διατροφή και την αποκατάσταση ενός υγιούς ψυχολογικού υπόβαθρου μεταξύ δύο ατόμων.

Τα προβλήματα επικοινωνίας με τη γυναίκα του προκάλεσαν εξασθένηση της ισχύος στον άντρα

Πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άντρα;

Ένας εξειδικευμένος ενδοκρινολόγος, ουρολόγος ή σεξολόγος μπορεί εύκολα να απαντήσει στο ερώτημα πώς ένας άνδρας μπορεί να βελτιώσει τη δική του ισχύ χωρίς τη χρήση χαπιών και φαρμάκων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ειδικοί συμβουλεύουν για να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα της ζωής τους, να λύσει όλα τα προβλήματα υγείας και να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες. Απαντώντας στο ερώτημα πώς να αυξήσετε γρήγορα τη δύναμη ενός άνδρα, πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσετε την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους, εάν υπάρχει, να συμπεριλάβετε υγιεινά τρόφιμα στη διατροφή, να αφαιρέσετε από αγχωτικές καταστάσεις, να κινηθείτε περισσότερο, να κάνετε σεξ ο σύντροφος σου. Αυτή η προσέγγιση στο πρόβλημα θα βοηθήσει στην αύξηση της διέγερσης, στην παράταση του χρόνου ολόκληρης της σεξουαλικής επαφής. Σε αυτή την περίπτωση, η επίδραση θα είναι μακροπρόθεσμη και όχι προσωρινή, όπως, για παράδειγμα, από οποιοδήποτε φάρμακο. Έτσι, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμη ενός άντρα στο σπίτι.

Καθημερινό καθεστώς

Εάν ένας άνδρας παρατήρησε τα πρώτα σημάδια εξασθένησης της ισχύος, τότε δεν πρέπει να αρχίσει αμέσως να παίρνει φάρμακα ή να χρησιμοποιεί τοπικά σκευάσματα. Κατά κανόνα, σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητο μόνο να κάνετε προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας. Η κακή κινητικότητα, η καθιστική εργασία, η ανεπαρκής σωματική δραστηριότητα προκαλούν μείωση του ενεργειακού τόνου, στασιμότητα του αίματος στα πυελικά όργανα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ενός άντρα. Η διακοπή του καπνίσματος και η λήψη αλκοολούχων ποτών, η σωματική δραστηριότητα, ο κανονικός ύπνος, η ξεκούραση και η εργασία δεν θα αυξήσουν την ισχύ γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά αποτελεσματικά.

Ο άνδρας παρατήρησε τα πρώτα σημάδια προβλημάτων με την ισχύ

Εάν δεν ξέρετε πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα στο σπίτι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με αθλήματα, για παράδειγμα, κολύμπι, τζόκινγκ, αθλητικά παιχνίδια. Το γεγονός είναι ότι τέτοιες ασκήσεις ομαλοποιούν το ορμονικό υπόβαθρο, μειώνουν το βάρος, βελτιώνουν τη λειτουργία των συστημάτων και των οργάνων του σώματος και ανακουφίζουν τη νευρική ένταση. Για να διατηρήσετε την κανονική λειτουργία ολόκληρου του νευρικού συστήματος, πρέπει να τηρείτε μια σαφή καθημερινή ρουτίνα:

 1. Άσκηση το πρωί.
 2. Κοιμηθείτε αρκετά το βράδυ. Σε αυτή την περίπτωση, ο ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 ώρες.
 3. Ζεσταθείτε σωματικά στα διαλείμματα εργασίας.
 4. Ασχοληθείτε καθημερινά με σωματική δραστηριότητα.
 5. Ομαλοποιήστε την εργάσιμη ημέρα σας.
 6. Περπατήστε πιο συχνά στον καθαρό αέρα τα βράδια πριν πάτε για ύπνο.

Χαρακτηριστικά ισχύος

Συνεπώς, συνεχίζουμε να εξετάζουμε πώς να αυξήσουμε τη δύναμη ενός άντρα, τι σημαίνει ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί για αυτό. Η ενίσχυση της λίμπιντο χωρίς χάπια και φάρμακα είναι δυνατή εάν ακολουθείτε μια υγιεινή και σωστή διατροφή. Υπάρχουν προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες. Η διατροφή πρέπει απαραίτητα να περιέχει επαρκή ποσότητα μετάλλων και βιταμινών: βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο, μαγνήσιο. Επιπλέον, τα τρόφιμα στο καθημερινό μενού πρέπει να περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζωικής και φυτικής πρωτεΐνης, φυτικές ίνες, φυτικά λίπη και αργούς υδατάνθρακες. Είναι καλύτερο να μαγειρεύετε το φαγητό στο φούρνο ή στον ατμό, ενώ αποφεύγετε τα τηγανητά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποκλείσετε τα καπνιστά κρέατα, το γρήγορο φαγητό, τη σόδα με ζάχαρη και τα αλκοολούχα ποτά.

Ο άνδρας έχασε τη σεξουαλική του έλξη για τον σύντροφό του λόγω αδύναμης ισχύος

Η διατροφή πρέπει να βασίζεται σε άπαχα κρέατα, θαλασσινά, γαλακτοκομικά προϊόντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια, βότανα και δημητριακά. Τα κύρια προϊόντα που έχουν αντίκτυπο στη βελτίωση της σεξουαλικής ορμής, καθώς και στην ποιότητα της στύσης, είναι:

 1. ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.
 2. Θαλασσινά ψάρια, οστρακοειδή, στρείδια.
 3. Σέλινο.
 4. Μαϊντανός και άλλα βότανα.
 5. Σκόρδο.
 6. Μέλι.
 7. Σοκολάτα με περιεκτικότητα σε κακάο άνω του 65%.

Πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα με λαϊκές θεραπείες;

Συνιστάται η χρήση λαϊκών θεραπειών για την αύξηση της λίμπιντο σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες. Το γεγονός είναι ότι τα φαρμακευτικά βότανα έχουν την ικανότητα να αυξάνουν την ανδρική δύναμη, τα επίπεδα τεστοστερόνης και επίσης να αποκαθιστούν τον μηχανισμό μιας έγκαιρης και πλήρους στύσης. Επιπλέον, οι λαϊκές θεραπείες μπορούν να παρατείνουν σημαντικά τον χρόνο σεξουαλικής επαφής. Πριν αυξήσετε τη δραστικότητα στους άνδρες με λαϊκές θεραπείες, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που πρέπει να ενημερώσει τον ασθενή του για τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις των συνταγών στο σπίτι. Τα πιο αποτελεσματικά από αυτά παρουσιάζονται παρακάτω.

Ένας άνδρας με εξασθενημένη ισχύ σε διαβούλευση γιατρού

Βότανο αφέψημα

Πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άνδρα στα 60; Ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο είναι ένα φαρμακευτικό αφέψημα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάρετε δύο κουταλιές της σούπας αποξηραμένη τσουκνίδα, χαμομήλι, άνθη του υπερικό. Η πρώτη ύλη χύνεται με βραστό νερό, μετά από το οποίο διατηρείται σε υψηλή φωτιά για τρία λεπτά, ενώ αναμειγνύεται τακτικά. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ζωμός δεν πρέπει να βράζει. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το φάρμακο πρέπει να κρυώσει και να φιλτραριστεί. Ένα αφέψημα χρησιμοποιείται πριν από τα γεύματα σε ποσότητα ενός κουταλιού του γλυκού. Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας.

Εκχύλισμα τζίνσενγκ

Εάν θέλετε να βελτιώσετε γρήγορα τη στύση σας, μπορείτε να πάρετε χάπια. Πώς να αυξήσετε τη δύναμη ενός άντρα χωρίς να χρησιμοποιήσετε φάρμακα; Μια πολύ καλή μέθοδος είναι το εκχύλισμα ginseng. Μπορεί να αγοραστεί σε απολύτως οποιοδήποτε φαρμακείο. Ένα βάμμα χρησιμοποιείται κάθε μέρα το πρωί, σε ποσότητα ενός κουταλάκι του γλυκού. Είναι απαραίτητο να πάρετε το φάρμακο πριν από τα γεύματα. Πιείτε το εκχύλισμα ginseng με ένα ποτήρι σκέτο νερό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο μήνες.

Πιπερόριζα

Φυσικά, ο γιατρός μπορεί να σας πει ποια χάπια αυξάνουν τη δραστικότητα στους άνδρες, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα. Ποιες άλλες φυσικές θεραπείες μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα; Πολλοί ειδικοί συνιστούν τη χρήση αλκοολούχου βάμματος με βάση τη ρίζα τζίντζερ για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να το ετοιμάσετε εύκολα στο σπίτι. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρετε 50 mg αποξηραμένης ρίζας τζίντζερ, καθώς και ένα ποτήρι αλκοόλ. Η ρίζα τρίβεται σε λεπτό τρίφτη και στη συνέχεια στεγνώνει στο φούρνο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να λάβετε περίπου 50 mg του συστατικού. Η ρίζα του τζίντζερ χύνεται με οινόπνευμα. Αλλά αν δεν υπάρχει, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότκα υψηλής ποιότητας. Το προϊόν πρέπει να εγχυθεί για τρεις εβδομάδες σε θερμοκρασία δωματίου. Η φαρμακευτική σύνθεση πίνεται σε ποσότητα ενός κουταλιού του γλυκού πριν από το φαγητό, ενώ πίνετε ένα ποτήρι νερό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2-3 μήνες.

Σιρόπι αποξηραμένων φρούτων

Ένα σιρόπι με βάση τα μπαχαρικά και τα αποξηραμένα φρούτα δεν είναι μόνο υγιεινό, αλλά και νόστιμο. Για να το προετοιμάσετε, πρέπει να ψιλοκόψετε και να ανακατέψετε 60 γραμμάρια δαμάσκηνα, αποξηραμένα βερίκοκα, σταφίδες, καθώς και ένα κουτάλι γλυκού ζάχαρη, μια πρέζα κανέλα, κάρδαμο και γαρύφαλλο. Όλα αυτά τα υλικά χύνονται σε ένα ποτήρι κόκκινο ημίγλυκο κρασί. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε το σιρόπι στη φωτιά για μια ώρα, ενώ ανακατεύετε τακτικά. Ένα έτοιμο προϊόν χρησιμοποιείται σε ποσότητα μιας κουταλιάς της σούπας τρεις φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τρεις εβδομάδες.

Στυτική δυσλειτουργία σε άνδρα που προκαλείται από στασιμότητα του αίματος στα πυελικά όργανα

Γυμνάσια

Μπορείτε να βελτιώσετε την ισχύ σας χωρίς ειδικά φάρμακα και χάπια, χρησιμοποιώντας γυμναστική για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις στο γυμναστήριο ή στο σπίτι. Αποσκοπούν στην εξάλειψη της στασιμότητας του αίματος στα πυελικά όργανα, η οποία είναι μια κοινή αιτία στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 1. Περπάτημα στους γλουτούς. Είναι απαραίτητο να καθίσετε στο πάτωμα, να βάλετε τα χέρια σας στους γοφούς ή στη μέση σας, να λυγίσετε τα πόδια σας στα γόνατα. Σηκώστε τα πόδια σας πάνω από το πάτωμα, προχωρήστε προς τα εμπρός, μετακινώντας το σωματικό σας βάρος από τον ένα γλουτό στον άλλο και μετά προς τα πίσω. Είναι απαραίτητο να κάνετε 10 κινήσεις μπρος-πίσω για 5 σετ.
 2. Ποδήλατο. Θα πρέπει να ξαπλώσετε ανάσκελα σε μια επίπεδη επιφάνεια, να σηκώσετε τα πόδια σας πάνω από το πάτωμα υπό γωνία 90 μοιρών. Κάντε περιστροφικές κινήσεις που προσομοιώνουν την ποδηλασία. Είναι απαραίτητο να εκτελέσετε μια τέτοια άσκηση για 2-3 λεπτά, αυξάνοντας σταδιακά τον χρόνο εκτέλεσης.
 3. Εκκρεμές. Τα πόδια πρέπει να απλώνονται στο πλάτος των ώμων, καθίστε έτσι ώστε οι γλουτοί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα γόνατά σας. Εκτελέστε κινούμενες κινήσεις με τη λεκάνη σας μπρος -πίσω. Η αιώρηση πρέπει να διαρκεί περίπου 30-40 δευτερόλεπτα, αλλά σταδιακά η διάρκεια αυξάνεται. Το διάστημα μεταξύ των σετ πρέπει να είναι 30-60 δευτερόλεπτα. Ο αριθμός των προσεγγίσεων πρέπει να είναι 3-5.

φαρμακευτική αγωγή

Όπως σημειώθηκε νωρίτερα, τα χάπια ισχύος θα δώσουν μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα. Τα ακόλουθα φάρμακα έχουν αποδειχθεί καλύτερα στην αγορά των φαρμακείων:

 • Ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την ισχύ με αντισώματα στην ενδοθηλιακή ΝΟ-συνθάση, που χρησιμοποιείται για την αύξηση της ανδρικής λίμπιντο. Έχει θετική επίδραση σε όλα τα στοιχεία της ανδρικής σεξουαλικής σφαίρας. Εφαρμόστε το φάρμακο για την κακή λίμπιντο και τη στυτική δυσλειτουργία.
 • Το καλύτερο φάρμακο με udenafil για τη δύναμη στους άνδρες. Η δραστική ουσία αρχίζει γρήγορα να απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να ξεκινά μια στύση μέσα σε 25 λεπτά. Ο ενθουσιασμός διαρκεί όλη μέρα. Ούτε τα αλκοολούχα ποτά ούτε τα τρόφιμα με πολλές θερμίδες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου.

συμπέρασμα

Είναι δυνατόν να βελτιώσετε τη δραστικότητα στο σπίτι εάν κάνετε μια φυσιολογική ζωή, τηρείτε τη σωστή διατροφή και δίαιτα και επίσης χρησιμοποιείτε συνταγές παραδοσιακής ιατρικής στο συγκρότημα. Επιπλέον, οι ειδικοί συνιστούν την τακτική σεξουαλική επαφή για τη φυσική διατήρηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.