Βελτίωση ισχύος: Γρήγορο αποτέλεσμα

η κοπέλα είναι ικανοποιημένη με την στύση του συντρόφου

Η ισχύς για έναν άνδρα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αυτοπεποίθησης και ψυχολογικής άνεσης. Σεξουαλική δραστηριότητα, νίκες, επιτυχία στο κρεβάτι - όλα αυτά κάνουν κάθε άντρα πιο επιτυχημένο, πρώτα απ 'όλα - στα δικά του μάτια. Ωστόσο, για διάφορους λόγους, η ισχύς μπορεί να μειωθεί. Πώς να βελτιώσετε τη δύναμη είναι μια συναρπαστική ερώτηση για κάθε άνδρα. Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να σας αναστατώσουν, να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας και ακόμη και να σας οδηγήσουν σε καταθλιπτική κατάσταση.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ - αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας

Ο όρος "ισχύς" προέρχεται από το λατινικό "potentia", σε μετάφραση - "η ικανότητα δράσης". Το όνομα χαρακτηρίζει τέλεια το ίδιο το φαινόμενο, επειδή η ισχύς είναι η ικανότητα ενός άνδρα να έχει σεξουαλική επαφή υψηλής ποιότητας.

Η ισχύς έχει τρία κύρια συστατικά:

 • λίμπιντο ή παρουσία σεξουαλικής επιθυμίας.
 • η παρουσία στύσης.
 • η σωστή ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής, η ικανότητα δοκιμής του σώματος, η ταχεία αποκατάσταση της στύσης.

Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχουν και οι τρεις παράγοντες - αυτό σημαίνει ότι ο άνδρας είναι απολύτως υγιής από αυτή την άποψη. Εάν τουλάχιστον ένα σημάδι αποτύχει, είναι καιρός να σκεφτείτε πώς να βελτιώσετε την ισχύ.

Αγαπητοί άντρες, καταλαβαίνουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο για κάποιους από εσάς να εκφράσετε το πρόβλημά σας.Επομένως, σας προσκαλούμε να κάνετε αυτό το τεστ.. Εάν θέλετε να αρχίσετε να λύνετε αυτό το πρόβλημα και αποφασίσετε να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν ουρολόγο-ανδρολόγο, τότε δεν χρειάζεται να εκφράσετε τον λόγο για να επικοινωνήσετε με την κλινική. Ο σύμβουλος θα δει τα αποτελέσματα της εξέτασης, θα σας καλέσει πίσω μόνο για να διευκρινίσει την ώρα για να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό.Κάντε το πρώτο βήμα, ξεκινήστε να κάνετε το τεστ και να το ξέρετεαυτό το πρόβλημα είναι επιλύσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις!

Πριν αποφασίσετε πώς να αυξήσετε την ισχύ, πρέπει να διαπιστώσετε την αιτία της σεξουαλικής απογοήτευσης. Οι κύριοι παράγοντεςεπηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική υγεία των ανδρών,είναι:

 • άγχος, άγχος, ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους νεαρούς άνδρες.
 • ασθένειες του αναπαραγωγικού συστήματος. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να υπονομεύσει σοβαρά τη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα και να τον κάνει να σκεφτεί πώς να αποκαταστήσει την ισχύ.
 • ασθένειες των ουροποιητικών οργάνων - ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα και άλλα.
 • καρδιακές παθήσεις;
 • Διαβήτης;
 • έκθεση σε ορισμένα φάρμακα·
 • κατανάλωση αλκοόλ, κάπνισμα, λήψη ναρκωτικών.
 • σύνδρομο χρόνιας κόπωσης;
 • κακή οικολογία.

Ο σύγχρονος ρυθμός ζωής, ο υποσιτισμός, τα προβλήματα υγείας - οποιοσδήποτε από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να οδηγήσει στο ερώτημα - πώς να αυξήσετε την ισχύ. Δυστυχώς, κανένας άντρας δεν έχει ανοσία από αυτό. Μην μαντεύετε πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ μόνοι σας - οι λαϊκές μέθοδοι σπάνια δίνουν κάποιο αποτέλεσμα.

Βελτίωση της ισχύος στους άνδρες: Ορμονοθεραπεία

Η ποιότητα της ισχύος εξαρτάται άμεσα από την τεστοστερόνη - αυτή είναι η κύρια ανδρική ορμόνη που ελέγχει τη λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος, των μυών και των δευτερογενών σεξουαλικών χαρακτηριστικών. Όποιος κι αν είναι ο λόγος για το φλέγον ερώτημα «πώς να βελτιώσετε την ισχύ», ο πρώτος παράγοντας στην ασθένεια θα είναι η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα. Κανονικά, η ποσότητα του φτάνει στο μέγιστο στα 25-30 χρόνια, στη συνέχεια σταδιακά αρχίζει να μειώνεται. Ωστόσο, τώρα συμβαίνει συχνά ότι ήδη στην ηλικία των 35-40 ετών ένας άνδρας αντιμετωπίζει προβλήματα στη σεξουαλική σφαίρα. Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι λόγος πανικού - η σεξουαλική υγεία μπορεί να αποκατασταθεί και να επεκταθεί εάν επικοινωνήσουν έγκαιρα με έναν εξειδικευμένο γιατρό. Ο ειδικός θα σας πει πώς να αυξήσετε την ισχύ.

Μία από τις μεθόδους για τη βελτίωση της ισχύος είναιορμονοθεραπεία– αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης στο σώμα ενός άνδρα.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ - θεραπεία

Μια κοινή αιτία της μειωμένης σεξουαλικής λειτουργίας στους άνδρες έγκειται στην αποτυχία παραγωγής τεστοστερόνης. Με τη σειρά του, αυτό το πρόβλημα προκαλείται από διάφορους λόγους. Για να συνταγογραφηθεί η σωστή θεραπεία, πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητη η ακριβής διάγνωση και ο εντοπισμός της βασικής αιτίας της νόσου.

Όταν αποφασίζει πώς να αυξήσει την ισχύ σε έναν συγκεκριμένο ασθενή, ο γιατρός διεξάγει μια σειρά μελετών, διορίζει διαβουλεύσεις με διάφορους ειδικούς:

 • ουρολόγος;
 • νευρολόγος;
 • καρδιολόγος?
 • ενδοκρινολόγος?
 • ψυχίατρος.

Για να βελτιωθεί η ισχύς, είναι απαραίτητο να θεραπευθούν οι δυσλειτουργίες στο έργο αυτών των συστημάτων - νευρικό, καρδιαγγειακό, ενδοκρινικό. Κάθε ειδικός θα πραγματοποιήσει μια εξέταση του ασθενούς και θα κάνει μια διάγνωση, ανάλογα με την οποία θα κατασκευαστεί μια προσωπική πορεία θεραπείας.

Σε περίπτωση προβλήματος, ποτέμην κάνετε αυτοθεραπεία. Ο γιατρός ξέρει καλύτερα πώς να αποκαταστήσει την ισχύ και η εξανθημένη χρήση φαρμάκων και λαϊκών μεθόδων μπορεί όχι μόνο να είναι αναποτελεσματική, αλλά ακόμη και πληγωμένο- στη χειρότερη περίπτωση. Επομένως, μην πανικοβληθείτε και μην αναρωτιέστε πώς να αυξήσετε τη ισχύ μόνοι σας -απλά πηγαίνετε στους επαγγελματίες.

Βελτίωση της ισχύος στους άνδρεςπολυάριθμες μέθοδοι:

 • ορμονοθεραπεία?
 • λήψη χαπιών?
 • φυσιοθεραπεία;
 • χειρουργική επέμβαση;
 • εμφύτευση;
 • ψυχοθεραπεία.

Για κάθε ασθενή εκχωρείταιατομική πορεία θεραπείας- εξάλλου, η αιτία του προβλήματος και η εξέλιξη της νόσου είναι διαφορετική για τον καθένα.

Πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ - πρόληψη

Πρέπει να φροντίζετε την υγεία σας έγκαιρα, ώστε όταν συμβαίνει μια κρίσιμη κατάσταση, να μην χρειάζεται να μαντεύετε πώς να αυξήσετε τη ισχύ. Η συμμόρφωση με όλους τους κανόνες που αναφέρονται παρακάτω, φυσικά, δεν θα σας προστατεύσει εκατό τοις εκατό, αλλά θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Για να μην βασανίζεστε από το ερώτημα πώς να αυξήσετε την ισχύ, πρέπει να αποφύγετε παράγοντες πουπιθανές αιτίες του προβλήματος:

 • Προστατέψτε τον εαυτό σας από ΣΜΝ: αποφύγετε τις περιστασιακές σχέσεις, προστατέψτε τον εαυτό σας.
 • αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις, προσπαθήστε να είστε λιγότερο νευρικοί.
 • ένας ενεργός τρόπος ζωής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε καλύτερα, κάτι που είναι πολύ ωφέλιμο για το σώμα.
 • το κάπνισμα και το αλκοόλ είναι οι χειρότεροι εχθροί της σεξουαλικής υγείας, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.
 • Οι τοξίνες στο σώμα μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία πολλών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένου του σεξουαλικού. Προσαρμόστε τη διατροφή σας.
 • να είστε πιο προσεκτικοί με τα φάρμακα που παίρνετε.
 • περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, στη φύση.

Για μια πλήρη σεξουαλική ζωή, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο έργο του καρδιαγγειακού, του ενδοκρινικού και του νευρικού συστήματος. Επομένως, η συμμόρφωση με τις γενικές συστάσεις θα ελαχιστοποιήσει το πρόβλημα του τρόπου αποκατάστασης της ισχύος.

5 γεγονότα για τη στυτική δυσλειτουργία που δεν γνωρίζετε

λόγοι για τη μείωση της ισχύος

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι αιτίες της αδύναμης στύσης μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, τόσο ψυχολογικές όσο και σωματικές. Γνωρίζετε όμως ότι τα καθημερινά πράγματα μπορούν να προκαλέσουν την αποτυχία ενός άνδρα στο κρεβάτι - ακόμη και το να πίνει πολύ καφέ, κακά δόντια ή να παίρνει ορισμένα φάρμακα.

Γεγονός 1. Δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορούν να προστατεύσουν από τη στυτική δυσλειτουργία

Ερευνητές στο Κέντρο Επιστημών Υγείας και Έρευνας του Πανεπιστημίου του Τέξας διαπίστωσαν ότι δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμα για κάθε άνδρα. Αποδεικνύεται ότι η καφεΐνη που βρίσκεται στον καφέ προστατεύει τους υγιείς άνδρες από την ανάπτυξη στυτικής δυσλειτουργίας.

καφέ για την πρόληψη της ανικανότητας

Δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα μπορεί να προστατεύσουν από τη στυτική δυσλειτουργία

Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση του καφέ εάν ένας άνδρας πίνει περισσότερα από 2-3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν προβλήματα υγείας με την καρδιά και τη στύση.

Όχι μόνο η μεγάλη ποσότητα καφέ, αλλά και οι ανθυγιεινές τροφές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ανδρική στύση. Κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει ότι τροφές που βλάπτουν την καρδιά του (λιπαρά κρέατα, επεξεργασμένα τρόφιμα) βλάπτουν και τη στύση του και μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος είναι πολύ στενά (1-2 mm), επομένως είναι τα πρώτα που υποφέρουν. Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται νωρίτερα από τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Πιστεύεται μάλιστα ότι αν ένας άνδρας έπαθε έμφραγμα, σημαίνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης εδώ και αρκετό καιρό.

Γεγονός 2. Ορισμένα φάρμακα προκαλούν στυτική δυσλειτουργία

Τα προβλήματα στύσης μπορεί να είναι παρενέργεια ορισμένων ασθενειών, όπως ο διαβήτης, και συνέπεια φαρμακευτικής αγωγής. Για παράδειγμα, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα.

τα χάπια μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία

Ορισμένα φάρμακα προκαλούν στυτική δυσλειτουργία

Τα αντικαταθλιπτικά και τα ψυχοφάρμακα εξασθενούν επίσης τη στύση. Τα αντιισταμινικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία αλλεργιών, μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία. Επομένως, πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, φροντίστε να μιλήσετε με το γιατρό σας σχετικά με τις παρενέργειες ή τουλάχιστον διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης.

Γεγονός 3. Ένα κακό δόντι μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα

Τούρκοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 53% των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία έπασχε επίσης από χρόνια περιοδοντίτιδα. Αυτή η φλεγμονή έχει βρεθεί ότι αποδυναμώνει το ανδρικό σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγώντας σε κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και ανικανότητας.

Λοιπόν, αγαπητοί άντρες, η οδοντική υγεία είναι απαραίτητη για να φροντίζετε όχι μόνο τη φρέσκια αναπνοή, αλλά και την καλή ισχύ.

τα κακά δόντια μειώνουν την ισχύ

Ένα κακό δόντι μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα

Γεγονός 4. Οι πορνογραφικοί ηθοποιοί χρησιμοποιούν συχνά φάρμακα για να βελτιώσουν τη στύση και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να καυχηθούν για πολύ καλή ισχύ στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Νταν Ουάιλντ, κάθε ηθοποιός πορνό πρέπει αναπόφευκτα να παίρνει χάπια για να βελτιώσει την ισχύ πριν από το γύρισμα. Είναι αλήθεια ότι η συχνή χρήση φαρμάκων για τη βελτίωση της στύσης μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη στη στύση.

Με άλλα λόγια, είναι ανθυγιεινό. Τα φάρμακα στύσης πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή. Η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση μιας καλής στύσης.

Γεγονός 5. Τα λάθος εσώρουχα προκαλούν στυτική δυσλειτουργία

Πολύ συχνά, οι άντρες δεν σκέφτονται καν την ποιότητα των εσωρούχων, και επιλέγουν στενά μαγιό, κάνοντας μεγάλο λάθος. Κάθε άντρας που νοιάζεται για την υγεία του θα πρέπει να θυμάται ότι μια από τις καλύτερες επιλογές είναι τα σορτς, τα φαρδιά εσώρουχα, τα άνετα, όχι συνθετικά, αλλά τα βαμβακερά. Τα φαρδιά εσώρουχα δεν ασκούν πίεση και επομένως δεν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία ούτε προκαλούν προβλήματα στύσης.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι πρόβλημα μόνο για τους ηλικιωμένους. Όχι, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί επίσης να επηρεάσει πολύ νεαρούς άνδρες, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η εξαιρετικά δυσάρεστη σεξουαλική διαταραχή στο μέλλον.

γιατί χάνεις στύση

Στύση πέους. Απώλεια στύσης;

Στύση του πέουςπολύ σημαντικό για έναν άντρα, έναν άντρα, έναν νεαρό άνδρα, έναν έφηβο (έφηβο), ένα αγόρι.Στύση στους άνδρεςεξαρτάται από έναν τεράστιο αριθμό παραγόντων. Για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, πρέπει να υπάρχει επαρκής χρόνος στύσης. Αν έναη στύση εξαφανίζεται, αδύναμη στύση, χωρίς στύση, κακή στύση εξασθενεί γρήγορα και πέφτει, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό σε ιδιωτικό ιατρείο. Γρήγοραανδρική στύσηπρέπει να είναι επαρκής για σεξουαλική επαφή. Αν ένασεξουαλική στύσηαποτυγχάνει, ακούσια πρωινή στύση (το πρωί) δεν έχει εμφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η νυχτερινή στύση είναι υποτονική, ατελής, σημειώνετεπροβλήματα στύσηςπρέπει να διαγνωστεί καιθεραπεία στύσης.

Γιατί εξαφανίζεται η στύση, αιτίες έλλειψης στύσης, επίδραση στη στύση

Λόγοι που συχνάη στύση εξαφανίζεταιποικίλος. Τι επηρεάζει τη στύση; Οι ακόλουθοι παράγοντες επηρεάζουν τη στύση - τα αίτια της αδύναμης στύσης.

 1. Παθήσεις του νευρικού συστήματος (στρές, νεύρωση, κατάθλιψη, απάθεια, εξασθένιση, VSD, φυτοαγγειακή δσιτονία, φόβοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος Alzheimer, γεροντική άνοια).
 2. Παθήσεις του προστάτη (οξεία ή χρόνια προστατίτιδα, προστατοδυνία, αδένωμα του προστάτη).
 3. Παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος (κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα).
 4. Παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος (CHD, στεφανιαία νόσος, υπέρταση, GB, αρτηριακή υπέρταση, υψηλή, υψηλή αρτηριακή πίεση, υπερτασική κρίση, εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου - έμφραγμα, αθηροσκλήρωση, υψηλή χοληστερόλη (υπερχοληστερολαιμία).
 5. σημάδια καλής στύσης
 6. Παθήσεις του ενδοκρινικού συστήματος, χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, μειωμένα ανδρογόνα (γυναικομαστία (μεγέθυνση μαστικού / μαστικού / αδένων στους άνδρες, παχυσαρκία, ανορεξία, παθολογική ανδρική εμμηνόπαυση, σακχαρώδης διαβήτης, μετά από ευνουχισμό).
 7. Κούραση, σκληρή σωματική εργασία.
 8. Τραύμα, χειρουργική επέμβαση.
 9. Υποδυναμία, καθιστική εργασία.
 10. Χρήση ναρκωτικών.
 11. Αλκοολισμός, κατάχρηση αλκοόλ.
 12. Δράση αρνητικών φυσικών παραγόντων (ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ακτινοβολία ακτινοβολίας).
 13. Ακατάλληλη διατροφή (λιπαρά τρόφιμα, δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας, τηγανητά και καπνιστά, υπερκατανάλωση τροφής, ανθρακούχα ποτά, χάμπουργκερ, λουκάνικο, μπύρα, γλυκά - γλυκά, κέικ, κέικ, μπισκότα, βάφλες, σφολιάτες, σφολιάτες, marshmallows).
 14. Προηγούμενες παιδικές λοιμώξεις (λοιμώξεις σε παιδιά), περιτομή (μετά την περιτομή).
 15. Ηλικία (με την αύξηση της ηλικίας, η στύση επιδεινώνεται, στα 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80 ετών).

Πρέπει να θυμόμαστε ότι μετά από μια στύση και την εκσπερμάτιση, ξεκινά μια ανθεκτική περίοδος, κατά την οποία ένας άνδρας δεν μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή, να κάνει σεξ. Η γωνία στύσης σε όλους τους άνδρες είναι διαφορετική, όσο πιο ψηλά κατευθύνεται το πέος, τόσο καλύτερη είναι η στύση.

Σημάδια και θεραπεία, φάρμακα

Ανάλογα με τα συμπτώματα που υπάρχουν και τις προσδιορισμένες αιτίες του προβλήματος, επιλέγονται τα φάρμακα. Τα φάρμακα εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες: η μία ομάδα παρέχει χαλάρωση του μυϊκού ιστού και αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, η άλλη χαλαρώνει τους λείους μύες των αιμοφόρων αγγείων για να αυξήσει τον αυλό τους και να βελτιώσει την πλήρωση των σηραγγωδών σωμάτων.

Τα παρασκευάσματα που βασίζονται στην αλπροσταδίλη επιβραδύνουν τη φλεβική εκροή, με αποτέλεσμα η στύση να παρατείνεται χωρίς να βλάπτεται η εκσπερμάτιση. Εξαιτίας αυτού, είναι αδύνατο να επιλέξετε φάρμακα μόνοι σας: η άγνοια της πραγματικής αιτίας του προβλήματος δεν θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη λύση του.

νεαρός άνδρας με καλή ισχύ

Ανικανότητα στους άνδρες: ηλικία έναρξης

Φυσιολογικά, μια στύση, ως φυσιολογική κατάσταση, θα πρέπει να διατηρείται μέχρι τη στιγμή που ένας άνδρας είναι σε θέση να γονιμοποιήσει μια γυναίκα. Επομένως, δεν υπάρχουν πρότυπα ηλικίας για τη στυτική δυσλειτουργία.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 50% των ανδρών άνω των 50 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Και όσο μεγαλύτερος είναι ο άνδρας, τόσο περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό αυτών των διαταραχών. Επομένως, κανονικά μέχρι τα 50 έτη, δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα σε σχέση με.

Αυτό το ηλικιακό εμπόδιο επιβεβαιώνουν και γυναίκες που, σύμφωνα με έρευνες, δεν θεωρούν εραστή έναν άνδρα άνω των 50 ετών.

Σημάδια και θεραπεία λαϊκών θεραπειών

Τα αρχικά σημάδια ανικανότητας μπορεί να εμφανιστούν ήδη από τα 30 χρόνια. Ένα από τα πρώτα συμπτώματα είναι η διακοπή των αυθόρμητων πρωινών και νυχτερινών στύσεων, καθώς και η μείωση της συχνότητάς τους. Εάν δεν υπάρχει επαρκής στύση και εμφανίζεται αυθόρμητη, αυτό δείχνει ότι ο λόγος είναι μόνο ψυχολογικός.

Για να συνταγογραφηθεί θεραπεία, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε εξέταση: θα δείξει την παρουσία ή την απουσία σωματικών παθολογιών. Εάν δεν εντοπιστούν προβλήματα με τη φυσιολογία, θα χρειαστεί η βοήθεια ενός ψυχοθεραπευτή για να απαλλαγούμε από συναισθηματικές αιτίες.

Παράγοντες Κινδύνου Ασθένειας

Η στυτική δυσλειτουργία χαρακτηρίζεται από τους ακόλουθους παράγοντες κινδύνου:

 • Ηλικιωμένη ηλικία. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, από την ηλικία των 50 ετών, αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα με την πλήρη σεξουαλική επαφή.
 • Χρόνιες ασθένειες. Πρόκειται για χρόνιες φλεγμονές του ουρογεννητικού συστήματος, ιδιαίτερα προστατίτιδα, υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.
 • Ευσαρκία. Περίπου οι μισοί από τους άνδρες που έχουν δείκτη μάζας σώματος μεγαλύτερο από 30 πάσχουν από ανικανότητα.
 • Ναρκωτικά, κάπνισμα, αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα όργανα υποφέρουν, τα αιμοφόρα αγγεία είναι φραγμένα, οι τοξικές ουσίες συσσωρεύονται.
 • Ακανόνιστη σεξουαλική ζωή. Οι στατιστικές δείχνουν το 50% των διαζευγμένων ανδρών που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία.
 • Ψυχικές διαταραχές. Το άγχος και η κατάθλιψη οδηγούν σε στυτική δυσλειτουργία σε περίπου 20% των περιπτώσεων.
 • Χειρουργικές επεμβάσεις. Περίπου το 23% των περιπτώσεων ανικανότητας σχετίζονται με χειρουργικές επεμβάσεις στα πυελικά όργανα.

Τύποι ανικανότητας

Στην κλινική πράξη, υπάρχουν 3 τύποι ανικανότητας:

Ψυχολογικός- όταν διαταράσσεται ο σχηματισμός του πρωτογενούς νευρικού παλμού, που ξεκινά την αλυσίδα της στύσης.

οργανικός- παραβιάσεις σε επίπεδο ιστών και κυττάρων. Δηλαδή, ένας άντρας έχει σεξουαλική επιθυμία, αλλά στύση για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται.

Μικτός.Συνήθως αυτό συμβαίνει κατά την αναγέννηση του οργανικού στο ψυχογενές.

ανικανότητα και προστατίτιδα

Η κλινική πρακτική έχει δείξει ότι η προστατίτιδα είναι η πιο κοινή αιτία ανικανότητας. Ιδιαίτερα χρόνια προστατίτιδα με μακρά πορεία και χωρίς επαρκή θεραπεία.

Υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες σχετικά με τη σχέση μεταξύ προστατίτιδας και ανικανότητας. Στον προστάτη αδένα, η τεστοστερόνη μετατρέπεται στην πιο ενεργή διυδροτεστοστερόνη. Ως εκ τούτου, πιστεύεται ότι ο μεταβολισμός της τεστοστερόνης σταματά στον αδένα στο φόντο της φλεγμονής. Αυτό επηρεάζει άμεσα το ορμονικό υπόβαθρο ενός άνδρα.

Σε οξεία προστατίτιδα ή έξαρση της χρόνιας μορφής, η ενόχληση στη λεκάνη και κατά τη διάρκεια του οργασμού μπορεί να αναστείλει αντανακλαστικά τη στύση και την περαιτέρω σεξουαλική επαφή. Τέτοιες αισθήσεις μπορεί να οδηγήσουν στο γεγονός ότι ο ίδιος ο άνδρας καθυστερεί τη σεξουαλική επαφή, γεγονός που προκαλεί μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Στυτική δυσλειτουργία σε νεαρή ηλικία

Η στυτική δυσλειτουργία σε αυτή την ηλικία είναι συνήθως ψυχολογικής φύσης και εξαλείφεται ευνοϊκά.

Η ανικανότητα σε νεαρή ηλικία είναι αναμφίβολα μια παραλλαγή παθολογίας. Η αιτία μπορεί να είναι το χρόνιο στρες, η συνεχής κόπωση, η έλλειψη ύπνου, η καθιστική ζωή, οι κακές συνήθειες, η σωματική και συναισθηματική υπερένταση. Και πιο συχνά τα παραπάνω παρατηρούνται μαζί.

Η χρόνια υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα θα οδηγήσει επίσης τελικά σε σεξουαλική ανικανότητα. Αντιψυχωσικά, αντισπασμωδικά, αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά - φάρμακα, παρενέργεια των οποίων μπορεί να είναι η ανικανότητα.

Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανικανότητα. Ο υπερβολικός αυνανισμός ή η πλήρης αντικατάσταση φυσιολογικών σεξουαλικών σχέσεων μπορεί να απευαισθητοποιήσει τους υποδοχείς στο πέος, προκαλώντας στυτική δυσλειτουργία.

Με οργανικά αίτια, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να σχετίζεται με επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός από την υπερένταση, μια ακανόνιστη εργάσιμη ημέρα, οι χρόνιοι κραδασμοί στην περιοχή της πυέλου μπορεί να είναι η αιτία. Αυτή είναι μια ασθένεια δόνησης, η οποία βασίζεται σε παραβίαση των υποδοχέων, βλάβη στις νευρικές ίνες και τα αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή της δόνησης.

Όλες οι άλλες αιτίες μπορούν επίσης να προκαλέσουν οργανική ανικανότητα. Αλλά σε νεαρή ηλικία, η ψυχογενής μορφή εντοπίζεται κυρίως.

Επομένως, πώς να αντιμετωπίσετε την ανικανότητα σε νεαρή ηλικία; Η θεραπεία πρέπει να ξεκινά με αλλαγή του τρόπου ζωής: 7-8 ώρες ύπνου, ισορροπημένη διατροφή, τακτική εργάσιμη ημέρα, αρκετή ξεκούραση, καθημερινή σωματική δραστηριότητα και εγκατάλειψη κακών συνηθειών.

Όταν εξαλειφθούν οι αιτίες που προκάλεσαν την ανικανότητα, το σώμα θα αυτοθεραπευθεί και η στυτική λειτουργία θα επανέλθει. Επίσης, ένας ειδικός μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

ανικανότητα στον διαβήτη

Ανικανότητα σε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2

Ο σακχαρώδης διαβήτης, ειδικά η μακρά πορεία του, οδηγεί σε βλάβες στις νευρικές ίνες και στα αιμοφόρα αγγεία. Τα συνεχώς υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα οδηγούν στην εναπόθεσή του στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων (διαβητική αγγειοπάθεια) και στις νευρικές ίνες (διαβητική νευροπάθεια).

Στο διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, τα αγγεία σκλήρυνσης (σκληρύνουν), γίνονται εύθραυστα, με αποτέλεσμα να εισέρχεται ανεπαρκές αίμα στα σηραγγώδη σώματα του πέους για στύση.

Στις νευρικές ίνες, οι εναποθέσεις σακχάρου οδηγούν σε εξασθενημένη αγωγιμότητα των νευρικών ερεθισμάτων, με αποτέλεσμα οι υποδοχείς να γίνονται λιγότερο ευαίσθητοι.

Επιπλέον, ο διαβήτης συχνά συνοδεύεται από παχυσαρκία. Στον λιπώδη ιστό παράγονται γυναικείες ορμόνες, οιστρογόνα. Επομένως, με περίσσεια λιπώδους ιστού, τα οιστρογόνα υπερτερούν της τεστοστερόνης σε ποσότητα, η σύνθεσή της μειώνεται, γεγονός που επηρεάζει κυρίως τη στύση.

Η κύρια θεραπεία για αυτό το πρόβλημα είναι να μειωθεί το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα και να διατηρηθεί σε επίπεδο κοντά στο φυσιολογικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί να επαναφέρετε το σάκχαρο στο αίμα στο φυσιολογικό και η ισχύς θα αποκατασταθεί πλήρως, ενώ παρέχεται επίσης μια τέτοια θεραπεία ανικανότητας για τον διαβήτη τύπου 2.

Διάγνωση της νόσου

Για να γίνει μια διάγνωση, ο ασθενής πρέπει να είναι απολύτως ειλικρινής. Όσο περισσότερες πληροφορίες έχει ο γιατρός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες για σωστή διάγνωση.

Η διάγνωση βασίζεται στην κλινική εικόνα και στην ανίχνευση παραγόντων, ασθενειών, διαφόρων αιτιών που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εμφάνιση ανικανότητας.

Το κύριο καθήκον ενός ουρολόγου ή ανδρολόγου είναι η διαφορά μεταξύ ψυχολογικής και οργανικής ανικανότητας. Μια απλή εξέταση είναι η παρακολούθηση των νυχτερινών στύσεων. Ένας ειδικός αισθητήρας καταγράφει τον αριθμό των νυχτερινών στύσεων, τη διάρκειά τους, την ακαμψία του πέους. Η κατωτερότητα των στύσεων μιλά για οργανική παθολογία.

Εάν διαπιστωθεί οργανική μορφή στυτικής δυσλειτουργίας, τότε γίνεται σειρά εξετάσεων και αναλύσεων για να βρεθεί η πηγή της αιτίας.

Θεραπεία της ανικανότητας με λαϊκές θεραπείες: η πιο αποτελεσματική

Η θεραπεία της ανικανότητας με λαϊκές θεραπείες βασίζεται στη χρήση βαμμάτων, προϊόντων και αφεψημάτων που αυξάνουν την ισχύ:

 • Πιπερόριζα. Μπορεί να προστεθεί στο τσάι σε ακατέργαστη, αποξηραμένη ή σε σκόνη μορφή. Μπορείτε να κόψετε τη ρίζα σε μικρά κομμάτια και να τη φάτε χωριστά. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο και πιο γρήγορο. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά από 7 ημέρες.
 • Τζίνσενγκ. Προσθέστε 20 g θρυμματισμένης ρίζας ginseng σε 300 ml αλκοόλης 70%. Πρέπει να επιμείνετε 3 εβδομάδες, περιοδικά ανακινώντας και φιλτράροντας. Χρησιμοποιήστε 25 σταγόνες 3 r. την ημέρα 30 λεπτά πριν από τα γεύματα για 2 εβδομάδες.
 • Καρυδιά. Ανακατεύουμε 15 καρύδια με αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα, σταφίδες, χουρμάδες) 200 γρ. Αλέστε όλα αυτά και πάρτε πριν πάτε για ύπνο n 2 κουταλιές της σούπας και πιείτε κεφίρ. Η πορεία της θεραπείας είναι 1 μήνας.

Θεραπεία ανικανότητας στο σπίτι

Η κύρια μέθοδος θεραπείας στο σπίτι είναι οι αλλαγές στον τρόπο ζωής. Απελευθερώνοντας το υπερβολικό βάρος, σωματική δραστηριότητα, εγκατάλειψη κακών συνηθειών - όλα αυτά συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και αποκαθιστούν τη φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία.

Παράλληλα, συνιστάται να διεξάγετε ένα μάθημα μασάζ, καθώς και να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Ως οικιακές βοτανικές θεραπείες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που βασίζονται σε ginseng, eleutherococcus, pantocrine. Δίνουν αποτελέσματα μόνο με μακροχρόνια συνεχή χρήση, σε συνδυασμό με την ομαλοποίηση του τρόπου ζωής και την απόρριψη του στρες.