Σημείο G και άλλα μυστικά του σώματος ενός άνδρα

οικειότητα και ji point σε έναν άντρα

Οι γυναίκες συχνά ονειρεύονται να καταλάβουν τι σκέφτονται οι άνδρες, τι συμβαίνει στο κεφάλι τους. Σε αυτό μπορούν να τους βοηθήσουν τα αποτελέσματα νέας επιστημονικής έρευνας. Το να κοιτάς «κάτω από την κουκούλα» του σώματος ενός άνδρα αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από απλώς τη σεξουαλική ορμή και το σύστημα αναπαραγωγής.

Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες προσπαθούν ακόμη να αποκρυπτογραφήσουν μερικά από τα μυστικά της ανδρικής σωματικής διάπλασης. Η μελέτη αποκάλυψε ορισμένα άγρια και μέχρι πρότινος άγνωστα στοιχεία για το σώμα του άντρα, από τη συμπεριφορά του εγκεφάλου του μέχρι το ανδρικό σημείο G, την περίοδο γαλουχίας του ανδρικού μαστού και πολλά άλλα.

Πολυάριθμες δέσμες νεύρων που πηγαίνουν στο πέος περνούν από τον προστάτη, αγγίζοντας αυτά τα νεύρα προκαλούν ευχάριστες αισθήσεις. Για πολλούς άνδρες, ο προστάτης είναι ένα ερωτογενές όργανο.

Παίζει μικρό αλλά πολύ σημαντικό ρόλο στην ανδρική διέγερση και οργασμό. Λόγω της θέσης του στη βάση του πέους, ο προστάτης διορθώνει με κάποιο τρόπο την ανδρική στύση.

Ο ανδρικός προστάτης και η γυναικεία ζώνη G έχουν πολλά κοινά καθώς αναπτύσσονται από τον ίδιο εμβρυϊκό ιστό. Και τα δύο παράγουν εκσπερμάτιση (σε όλους τους άνδρες και σε ορισμένες γυναίκες) και τα δύο είναι άκρως ερωτικά. Όταν διεγείρεται, υπάρχει συχνά μια επιθυμία για ούρηση. Και τα δύο βρίσκονται περίπου στην ίδια τοποθεσία.

ανδρικό σπέρμα

Αυτό το κολλώδες μείγμα, που συνήθως αναφέρεται ως σπέρμα, περιέχει περισσότερα από σπέρμα (δηλαδή, κύτταρα που φέρουν DNA που ορμούν με φρενίτιδα προς το πλησιέστερο ωάριο). Το σπέρμα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός σπέρματος και υγρού που παράγεται από τους αδένες που περιβάλλουν το πέος. Περιλαμβάνει έναν συνδυασμό φρουκτόζης, μορίων λιπαρών οξέων προσταγλανδίνης και πρωτεϊνών που θρέφουν το σπέρμα και το βοηθούν να κολυμπήσει. Πρόσθετα υγρά που εκκρίνονται από τους βολβοουρεθρούς αδένες και τον προστάτη χρησιμεύουν για την εξουδετέρωση του όξινου περιβάλλοντος του κόλπου και τη λίπανση της βαλάνου του αρσενικού για σεξουαλική επαφή.

Μερικές γυναίκες είναι αλλεργικές στο σπέρμα, προκαλώντας φαγούρα, κάψιμο και πρήξιμο στα γεννητικά όργανα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, οι γυναίκες μπορεί να εμφανίσουν κνίδωση ή πρήξιμο σε άλλα σημεία του σώματος, καθώς και δυσκολία στην αναπνοή. Οι ερευνητές πρότειναν μια πιθανή θεραπεία: συχνό σεξ.

Άλλος ένας ανδρικός εγκέφαλος

Μερικά αντανακλαστικά του ανδρικού σώματος, ή ακούσιες μυϊκές κινήσεις, είναι γνωστά. Αλλά κάποιος μπορεί να εκπλαγεί αν μάθει ότι οι μύες που τυλίγονται γύρω από τους ανθρώπινους όρχεις, που ονομάζονται cremaster, έχουν επίσης αντανακλαστικά. Ο cremaster είναι συνήθως υπεύθυνος για το τράβηγμα των όρχεων του άνδρα πιο κοντά στο σώμα εάν κρυώσει ή όταν ο άνδρας είναι διεγερμένος. Αλλά αποδείχθηκε ότι ακριβώς τη στιγμή που το γόνατο ανταποκρίνεται σε ένα χτύπημα με ένα σφυρί, το αντανακλαστικό cremaster ενεργοποιείται όταν ένας άνδρας χαϊδεύει το εσωτερικό του μηρού, τραβώντας αμέσως τους όρχεις προς τα πάνω προς το σώμα.

Ακροβυστία

Η ακροποσθία, το τμήμα του πέους που αφαιρείται κατά την περιτομή, είναι το διπλό στρώμα της βλεννογόνου μεμβράνης και του δέρματος που περιβάλλει το πέος όταν το όργανο είναι χαλαρό. Ενώ υπάρχει ακόμη κάποια συζήτηση σχετικά με τις λειτουργίες της ακροποσθίας, ο ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) λέει ότι οι άνδρες που δεν έχουν περιτομή διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HIV. Μελέτες έχουν δείξει ότι η περιτομή μειώνει τον κίνδυνο σεξουαλικά μεταδιδόμενης μόλυνσης από τον ιό HIV στους άνδρες κατά 60%.

Ανδρική γαλουχία

Το ανδρικό σώμα δεν είναι σχεδιασμένο να παράγει γάλα από το στήθος. Αλλά υπό ορισμένες ειδικές συνθήκες, μπορεί να συμβεί γαλουχία. Περιστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στην παραγωγή γάλακτος είναι, για παράδειγμα, η μηχανική διέγερση, η ορμονική θεραπεία για διάφορα προβλήματα υγείας, η ακραία πείνα. Αυτό το φαινόμενο είναι διαφορετικό από μια άλλη ασθένεια - τη γυναικομαστία, η οποία είναι μια μεγέθυνση των μαστών ενός άνδρα λόγω ανισορροπίας στα επίπεδα τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Σε άνδρες και γυναίκες με καρκίνο και που λαμβάνουν οιστρογόνα, η γαλουχία ξεκίνησε μετά την εισαγωγή της προλακτίνης (μιας ορμόνης που διεγείρει την ανάπτυξη των μαστικών αδένων και την παραγωγή γάλακτος στις γυναίκες). Επίσης, η ανδρική γαλουχία μπορεί να συμβεί εάν τα ηρεμιστικά διαταράσσουν τις λειτουργίες του υποθαλάμου - της περιοχής του εγκεφάλου που ελέγχει την υπόφυση και είναι πηγή προλακτίνης.

αρσενικό σημείο G

φύλο και αρσενικό σημείο G

Ο ανθρώπινος προστάτης αδένας είναι ίσως περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην αναπαραγωγή. Αλλά μερικές φορές ονομάζεται και το σημείο G του ανδρικού σώματος. Γύρω από το λαιμό της ουροδόχου κύστης και την ουρήθρα, αυτός είναι ένας αδένας μεγέθους καρυδιού που μπορεί να γίνει αισθητός και να ενεργοποιηθεί μέσω του πρωκτικού πόρου.

Ο προστάτης μπορεί να διεγερθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους: εσωτερικά και εξωτερικά. Για εσωτερική διέγερση, ζητήστε από τη σύζυγό σας ή τη φίλη σας να εισάγει ένα λιπαντικό δάχτυλο στον πρωκτό σας (μπορεί να φορέσει γάντι από λατέξ ή προφυλακτικό) και σπρώξτε προς την κατεύθυνση της ηβικής κοιλότητας (λόγω της θέσης του προστάτη, θα είναι κάπως δύσκολο για να κάνετε μόνοι σας αυτή τη διέγερση). Θα πρέπει να αισθάνεται ένα σκληρό, στρογγυλό κομμάτι περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού ή κάστανου, το οποίο πρέπει να πιεστεί απαλά.

εξωτερική διέγερση. Ζητήστε της να πιέσει το επίθεμα του αντίχειρά της στο περίνεό σας. Το αν σας αρέσει είναι σε μεγάλο βαθμό ένα καθαρά ατομικό θέμα. Για μερικούς άνδρες, αυτό δίνει ευχαρίστηση μόνο σε κατάσταση ενθουσιασμού, ενώ άλλοι αισθάνονται ελάχιστα. Μερικοί ισχυρίζονται ότι τους βοηθά να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια στύση.

Καθημερινό βούρτσισμα

Η Ακαδημία Περιοδοντολογίας αναφέρει ότι στους άνδρες, η φλεγμονή από την ασθένεια των ούλων μπορεί να συνδέεται με καρδιακές παθήσεις, ρευματοειδή αρθρίτιδα και διαβήτη. Άλλες μελέτες έχουν δείξει πιθανή σχέση μεταξύ της χρόνιας ουλίτιδας στους άνδρες και της στυτικής δυσλειτουργίας. Μια μελέτη στην Ταϊβάν διαπίστωσε ότι οι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν χρόνια περιοδοντίτιδα από μια τυχαία επιλεγμένη ομάδα ελέγχου.