Τρόποι αύξησης της ισχύος στο σπίτι

Ο άνδρας αντιμετώπισε στυτική δυσλειτουργία

Σε μια ορισμένη ηλικία, οι άνδρες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα όπως η στυτική δυσλειτουργία. Σε αυτή την κατάσταση, οι άνδρες δεν μπορούν να ζήσουν πλήρως. Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας παραμένουν αντιμέτωποι με το πρόβλημά τους, άλλοι ζητούν τη βοήθεια ειδικών, αλλά υπάρχει επίσης μια απλούστερη λύση σε ένα τόσο λεπτό πρόβλημα - η ισχύς μπορεί να αποκατασταθεί μόνος σας. Πώς να αυξήσετε τη δύναμη στο σπίτι;

Με την ηλικία, οι άνδρες παρουσιάζουν δυσλειτουργία στα γεννητικά όργανα, αυτό οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία, καθιστική ζωή, συχνό στρες και κατάθλιψη, ντόπινγκ, κάπνισμα, εθισμό στο αλκοόλ και πολλές άλλες αρνητικές επιπτώσεις.

Αύξηση ισχύος στο σπίτι

Για να αυξήσουν τη δραστικότητα, οι άνδρες πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες συμβουλές.

Η τακτική οικεία ζωή είναι το κλειδί για μια καλή δύναμη σε έναν άντρα

Κανονικότητα της σεξουαλικής επαφής

Το αναπαραγωγικό σύστημα του ανδρικού σώματος εξαρτάται από την εκπαίδευση των γεννητικών οργάνων. Το σεξ βελτιώνει την υγεία των ανδρών. Η τακτική σεξουαλική ζωή βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του σπερματικού υγρού, αυξάνει την ποσότητα παραγωγής σπέρματος. Η σεξουαλική επαφή αποτρέπει την ανικανότητα. Η ιατρική έχει αποδείξει το γεγονός ότι το τακτικό σεξ μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Προληπτικά μέτρα ασθενειών

Οι απροστάτευτες επαφές οδηγούν στην εμφάνιση ασθενειών που μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής. Η μολυσματική χλωρίδα ανιχνεύεται με κατάλληλες εξετάσεις. Δεν είναι πάντα δυνατό να εξαναγκάσετε το ανδρικό φύλο να υποβληθεί σε σεξουαλικά μεταδιδόμενο τεστ μόλυνσης. Οποιαδήποτε ενόχληση και άγχος από την περιοχή των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να διαγνωστεί από ειδικό. Οι λοιμώξεις που μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής επηρεάζουν όχι μόνο το αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά ολόκληρο το σώμα στο σύνολό του.

Μια υγιής δίαιτα

Ξηροί καρποί με μέλι - υγιεινά τρόφιμα που μπορούν να αυξήσουν την ανδρική ισχύ

Η ισχυρή ισχύς εξαρτάται από τη σωστή διατροφή. Με μια ισορροπημένη διατροφή, είναι δυνατό να αυξηθεί σημαντικά η ισχύς και η σεξουαλική επιθυμία. Η αντρική διατροφή πρέπει να περιέχει τροφή που περιέχει φώσφορο, η οποία είναι σημαντικό στοιχείο για την υγεία του ανδρικού σώματος.

Υπάρχουν τροφές που αυξάνουν την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης. Για την ισχύ, τα προϊόντα που περιέχουν ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε είναι χρήσιμα. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για τη σύνθεση της τεστοστερόνης. Εάν αυτό το στοιχείο είναι σε ανεπαρκή ποσότητα, τότε υπάρχει κακή ποιότητα εκσπερμάτωσης, αδύναμη στύση. Με έλλειψη βιταμίνης Ε, υπάρχει αρνητική αλλαγή σε κυτταρικό επίπεδο στα γεννητικά όργανα.

Με σωστή διατροφή, μπορείτε να επιτύχετε μια ταχεία αύξηση της στύσης, αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας. Μπορείτε να αυξήσετε τη στύση με μπαχαρικά, πρωτεϊνούχα τρόφιμα, ξηρούς καρπούς, φρούτα και λαχανικά, μέλι.

Απαγόρευση αλκοόλ

Ο εθισμός στο αλκοόλ μειώνει τη δραστικότητα. Μερικές φορές ακόμη και ένα ποτήρι κρασί μπορεί να είναι πρόβλημα στη σεξουαλική επαφή. Οι ασθενείς που πάσχουν από προστατίτιδα θα πρέπει γενικά να αρνηθούν να πάρουν έστω και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ.

Καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους

Τα επιπλέον κιλά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ανδρών. Για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, αρκεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας με πρωινές ασκήσεις.

Υγιής ύπνος

Η πλήρης ανάπαυση υποστηρίζει την ανδρική ισχύ. Η υγεία των ανδρών υποστηρίζεται από υγιή ύπνο και ξεκούραση.

Διέγερση του προστάτη και θεραπευτικές ασκήσεις για την ισχύ

Πώς να αυξήσετε τη δύναμη στο σπίτι με απλούς τρόπους; Η υγεία των ανδρών μπορεί να υποστηριχθεί με άσκηση και μασάζ αδένων.

 1. Εάν τηρείτε τις κινεζικές τεχνικές, τότε μπορείτε να αυξήσετε τη δραστικότητα ενεργώντας σε ειδικά σημεία που πρέπει να κάνετε μασάζ με κινήσεις πίεσης. Θέση των σημείων: χέρια, πόδια, πλάτη. Τα εγχειρίδια χρησιμοποιούν βελονισμό σε αυτές τις περιοχές, τότε ο αντίκτυπος είναι πιο ενεργός.
 2. Το ερωτικό μασάζ χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της σεξουαλικής δραστηριότητας των ανδρών. Ο άντρας πρέπει να είναι εντελώς χαλαρός.
 3. Η ενίσχυση της ισχύος στο σπίτι οφείλεται στη διέγερση του αδενικού οργάνου. Η άμεση δράση στο ανδρικό όργανο μέσω του πρωκτικού καναλιού συμβάλλει όχι μόνο στην επιστροφή της ανδρικής δύναμης, αλλά χρησιμεύει επίσης ως εξαιρετική προφύλαξη για την πρόληψη της προστατίτιδας. Οι συνεδρίες μασάζ μπορούν να πραγματοποιηθούν από έναν σύντροφο, αλλά μόνο μετά από διαβούλευση και εξοικείωση με την τεχνική της διαδικασίας με έναν ουρολόγο.
 4. Η άσκηση μπορεί επίσης να αυξήσει τη δύναμη. Οι θεραπευτικές συνεδρίες βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, αντιμετωπίζουν το υπερβολικό βάρος, οι άνδρες γίνονται πιο δραστήριοι και αισιόδοξοι.
 5. Η αύξηση της ισχύος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατανάλωση τροφής. Οι άνδρες πρέπει να τρώνε τρόφιμα που αυξάνουν τη δύναμη της στύσης με δύναμη. Για τους άνδρες, τα καρότα ψημένα σε γάλα, προϊόντα μελιού, ξηροί καρποί, όσπρια, σοκολάτα, πιάτα με σκόρδο είναι χρήσιμα.

Επεξεργασία νερού

Η επεξεργασία του νερού εξαρτάται από το καθημερινό ντους αντίθεσης πριν πάτε για ύπνο. Οι διαδικασίες αποκαθιστούν τη δύναμη, βοηθούν στην ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος. Για να γίνει αυτό, ο άντρας αρχικά βρέχεται με ζεστό νερό για ένα λεπτό και στη συνέχεια κρυώνει. Η διαφορά θερμοκρασίας πρέπει να αλλάξει σταδιακά.

Η συσκευασία πάγου είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την αύξηση της ισχύος. Για να γίνει αυτό, ο πάγος τυλίγεται σε ένα πανί και εφαρμόζεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος του άντρα (κεφάλι, καρδιά, όσχεο).

Ενίσχυση της ισχύος με λαϊκούς τρόπους

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την προβληματική ισχύ χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους. Υπάρχουν πολλές συνταγές που θα ενισχύσουν και θα αποκαταστήσουν γρήγορα τη στυτική λειτουργικότητα. Πολλές εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες σε κάθε σπίτι.

Η κατανάλωση ενός ατόμου με ξηρούς καρπούς θα βοηθήσει στην εξάλειψη των προβλημάτων με τη δραστικότητα
 • Σύνθεση μελιού και ξηρών καρπών. Όταν χρησιμοποιείτε το φάρμακο, για την καλύτερη αποτελεσματικότητά του, οι γιατροί συνιστούν να το πίνετε με γάλα. Η σύνθεση παρασκευάζεται από ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς αναμεμειγμένους με μέλι. Με αυτόν τον τρόπο, είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστεί εντός 30 ημερών.
 • Μερικοί ασθενείς φτιάχνουν σπιτικά κοκτέιλ από φυσικά συστατικά. Για παράδειγμα, ελιξίριο μελιού και καρότου. Αυτό το λαϊκό φάρμακο για την αύξηση της ανδρικής δύναμης χρησιμοποιήθηκε από τους προγόνους μας. Για αυτό, ο χυμός καρότου αναμειγνύεται με μέλι, η σύνθεση λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα, 50 ml το καθένα.
 • Ένα άλλο αποτελεσματικό φάρμακο για την αύξηση της ετοιμότητας μάχης ενός άνδρα είναι το βάμμα σκόρδου, το οποίο καταναλώνεται 25 σταγόνες καθημερινά.
 • Ο χυμός λάχανου βοηθά στην εξασθενημένη στύση. Απαιτείται να το πίνετε καθημερινά σε μικρές μερίδες.
 • Ένα άλλο αποτελεσματικό φάρμακο που ενισχύει τη δραστικότητα είναι το lungwort (φαρμακευτικό). Το φυτό προστίθεται σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Μερικοί άνδρες προτιμούν να λαμβάνουν έγχυση φαρμακευτικού πνευμονίου. Οι ξηρές πρώτες ύλες γεμίζουν με βραστό νερό.
 • Είναι χρήσιμο για τους άνδρες να χρησιμοποιούν χυμό σπαραγγιού, αφέψημα από κλαδιά σφενδάμου, ξηρούς καρπούς (κουκουνάρι), σπόρους κολοκύθας. Με την αύξηση της ισχύος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την τακτική διατήρηση της υγείας. Ακόμη και μετά από μια πορεία θεραπείας, τα υγιεινά τρόφιμα δεν πρέπει να αφαιρεθούν από τη διατροφή.

Η στυτική δυσλειτουργία αντιμετωπίζεται με άλλα μέσα, απαιτείται η αύξηση της ισχύος με λαϊκές θεραπείες σε συνεχή βάση, καθώς τα φυσικά συστατικά δεν έχουν γρήγορο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά σύγχρονα και ασφαλή φάρμακα που έχουν σχεδιαστεί για να διορθώνουν τη στυτική δυσλειτουργία.

Τέτοια φάρμακα πρέπει να συνταγογραφούνται από εξειδικευμένο ειδικό μετά από ενδελεχή εξέταση, επειδή ο λόγος ανδρικής ανικανότητας δεν συνδέεται πάντα με αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία ή τρόπο ζωής. Μερικοί ασθενείς αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα λόγω της υπάρχουσας παθολογικής διαδικασίας στο ουρογεννητικό σύστημα, στην περίπτωση αυτή, η θεραπεία ξεκινά με την εξάλειψη του πρωτογενούς προβλήματος και οι λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται ως προσθήκη στην κύρια θεραπεία.

Ρίζωμα τζίντζερ ως θεραπεία ανικανότητας

Μεταξύ των προϊόντων που βελτιώνουν τη σεξουαλική δραστηριότητα, οι ασθενείς δίνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο ρίζωμα τζίντζερ. Αυτό το μπαχαρικό προστίθεται σε τσάι και πιάτα. Το ρίζωμα τζίντζερ μετατρέπεται σε σκόνη ή καταναλώνεται φρέσκο. Το προϊόν όχι μόνο διεγείρει το αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά βελτιώνει επίσης τις μεταβολικές διεργασίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία της κυκλοφορίας του αίματος.

Η ρίζα τζίντζερ είναι το καλύτερο φυσικό διεγερτικό της ανδρικής ισχύος
 1. Προσθέτοντας ρίζα τζίντζερ σε αρτοσκευάσματα, το πιάτο αποδεικνύεται αρωματικό. Για να εξαλείψετε την πικρία του μπαχαρικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αποξηραμένο, κονιοποιημένο προϊόν.
 2. Αν μαρινάρετε κρέας ή κοτόπουλο με τζίντζερ, τα πιάτα αποκτούν μια ενδιαφέρουσα γεύση. Για αυτό, παρασκευάζεται μια μαρινάδα από σάλτσα σόγιας, ρίζωμα τζίντζερ, σκόρδο και μπαχαρικά.
 3. Επίσης, το μπαχαρικό χρησιμοποιείται στην παρασκευή ψαριών ή θαλασσινών.
 4. Το ζεστό ρόφημα με τζίντζερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Το τσάι τζίντζερ χρησιμοποιείται για ασθένειες του αναπνευστικού, ιογενείς λοιμώξεις, προστατίτιδα. Αντί για ζάχαρη, το μέλι προστίθεται στο τσάι τζίντζερ, δουλεύοντας μαζί, αυτά τα προϊόντα βελτιώνουν την κατάσταση του σώματος, το θεραπεύουν, εξαλείφουν τη φλεγμονή, δίνουν τόνο, ενισχύουν την ανοσία και καταστρέφουν τη μόλυνση. Το τζίντζερ θεωρείται το καλύτερο διεγερτικό της ανδρικής δραστηριότητας, σεξουαλικά.

Πρόσθετες συνταγές για ενίσχυση της στύσης

Η παραδοσιακή ιατρική είναι εξίσου αποτελεσματική με τις παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης της ανικανότητας. Οι λαϊκές μέθοδοι χρησιμοποιούνται από μεγάλο αριθμό του πληθυσμού, γεγονός που επιβεβαιώνει την υψηλή αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπειών.

Οι σπόροι κολοκύθας που χρησιμοποιούνται από έναν άντρα καθημερινά θα ενισχύσουν τη δραστικότητα

Λαϊκές συνταγές για την παρασκευή φαρμάκων που ενισχύουν τη δραστικότητα:

 • Μέλι, χυμός καρότου, τζίντζερ, ξηροί καρποί αναμιγνύονται σε μία σύνθεση. Το εργαλείο χρησιμοποιείται καθημερινά.
 • Σαλάτα παντζαριών με κρεμμύδια, σπαράγγια.
 • Καθημερινή κατανάλωση σπόρων κολοκύθας με άδειο στομάχι (35 κόκκοι).
 • Το εκχύλισμα Eleutherococcus είναι ένα εξαιρετικό φυσικό παθογόνο.

Ο κύριος κανόνας για να αποφύγετε την ανικανότητα είναι να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.