Πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ

Ο άντρας μπόρεσε να αυξήσει γρήγορα την ισχύ και να ευχαριστήσει τη γυναίκα του

Πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας ενδιαφέρονται για τους τρόπους και πώς να αυξήσουν την ισχύ γρήγορα και χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότεροι από τους μισούς άνδρες υποφέρουν από παραβίαση των σεξουαλικών λειτουργιών του σώματος. Και κάθε χρόνο ο αριθμός τους αυξάνεται και η ηλικία γίνεται νεότερη. Επομένως, τα ζητήματα που σχετίζονται με την ισχύ είναι τόσο σχετικά.

Μπορείτε να βελτιώσετε την ισχύ με ειδικά φάρμακα, σωστή διατροφή, διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και τακτική εκτέλεση ειδικής γυμναστικής.Αλλά συμβαίνει ότι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Μόνο 4 ενέργειες σε 2 ώρες

Πόσο συχνά συμβαίνει στο τέλος της εργάσιμης ημέρας οι δυνάμεις να φεύγουν από το σώμα λόγω συνεχών αγχωτικών καταστάσεων, τεταμένων σχέσεων με ανωτέρους, ξεκαθάρισμα σχέσεων με πελάτες και ποτέ δεν ξέρεις γιατί. Και για το βράδυ, έχει οριστεί από καιρό μια πολυαναμενόμενη ρομαντική ημερομηνία. Ως εκ τούτου, πρέπει να συγκεντρωθείτε, να ξεχάσετε τα εργασιακά προβλήματα και να εστιάσετε μόνο στο ευχάριστο που βρίσκεται μπροστά σας.

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει ένας άντρας που βγαίνει ραντεβού είναι το φαγητό. Το δείπνο πρέπει να είναι ελαφρύ. Οι ξηροί καρποί αυξάνουν τη δραστικότητα. Ένα πιάτο που παρασκευάζεται από αμύγδαλα και σταφίδες (50 g το καθένα) πρέπει να καταναλωθεί και να πλυθεί με ζεστό νερό. Εάν είναι επιθυμητό, προστίθεται στο νερό μέλι που περιέχει γλυκόζη, το οποίο είναι τόσο απαραίτητο για δύναμη και ενέργεια. Για το μέλλον, μπορείτε να θυμάστε ότι 30 γραμμάρια αμύγδαλα που τρώγονται κάθε μέρα θα βοηθήσουν στη σημαντική αύξηση της δραστικότητας. Αυτή είναι η συμβουλή των Κινέζων σοφών. Τα αμύγδαλα έχουν αυτό το αποτέλεσμα λόγω της ικανότητάς τους να χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία. Στο κάτω μέρος της κοιλιάς, η ροή του αίματος βελτιώνεται, γεγονός που αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση.
 2. Η δεύτερη ενέργεια, ή μάλλον η αδράνεια, είναι ο ύπνος REM. Είναι αυτός που αποκαθιστά τη δύναμη ενός ανθρώπου. Δεν χρειάζεται να κοιμάστε περισσότερο από 20 λεπτά, για τα οποία θα πρέπει να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι τη σωστή ώρα. Θα πρέπει να ξαπλώσετε στο κρεβάτι, να καλύψετε τα μάτια σας με κάτι για να μην τα ερεθίσει το φως και να διατάξετε νοερά τον εαυτό σας να κοιμηθεί. Πρέπει να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε ολόκληρο το σώμα, να επαναφέρουμε την αναπνοή στο φυσιολογικό. Δεν μπορούν όλοι να κοιμηθούν. Αλλά το σώμα θα ξεκουραστεί. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα θα σβήσουν στο παρασκήνιο. Θα εμφανιστούν νέες δυνάμεις και ευκαιρίες.
 3. Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πετάξετε επιτέλους την υπνηλία σας και να φτιάξετε τη διάθεση. Η ελαφριά γυμναστική θα βοηθήσει σε αυτό. Μπορεί να είναι συνήθεις ασκήσεις, για παράδειγμα, squats, σχοινάκι, ρουφηξιά. Το κύριο πράγμα είναι να μην κουραστείτε.
 4. Και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ένα ντους αντίθεσης. Θα δώσει χαρά, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του σθένους, θα ανανεώσει.
Ένα ντους αντίθεσης βοηθά έναν άνδρα να φτιάξει τη διάθεση και αυξάνει την ισχύ

Όλες αυτές οι ενέργειες ανεβάζουν την τεστοστερόνη στο ανδρικό σώμα. Και αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για την ισχύ.

Συνήθως αυτές οι 4 διαδικασίες είναι αρκετές για να επαναφέρετε τον εαυτό σας στην κανονικότητα πριν από ένα ραντεβού. Υπάρχει όμως και ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, μπορείτε να πιείτε ζεστή σοκολάτα ή απλώς τσάι. Περιέχουν καφεΐνη, η οποία ενεργοποιεί όλες τις διεργασίες στο νευρικό σύστημα.

Ιατρικά σκευάσματα

Η σύγχρονη φαρμακολογία προσφέρει πολλούς θεραπευτικούς παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την ισχύ. Ο γιατρός επιλέγει μια θεραπεία για κάθε ασθενή ξεχωριστά, με βάση τις αιτίες του προβλήματος.

Όλα τα φάρμακα χωρίζονται σε 3 ομάδες:

 • αναστολείς?
 • ορμονικό, που δημιουργείται με βάση την τεστοστερόνη.
 • εναλλακτική λύση.

Οι αναστολείς μπλοκάρουν ένα από τα ένζυμα του σώματος - τη φωσφοδιεστεράση, αυξάνουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Τα φάρμακα δρουν με διαφορετικούς τρόπους. Κάθε ένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματά του, αλλά δεν είναι επίσης χωρίς τα μειονεκτήματά του.

Τα πιο χρησιμοποιημένα είναι τα εξής:

 1. Το πρώτο φάρμακο από αυτά που άρχισαν να παράγουν όταν προέκυψε το ερώτημα πώς να αυξηθεί η ισχύς. Όμως, παρά τη «στερεά ηλικία», το φάρμακο εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές. Αυτό είναι ένα συνθετικό προϊόν. Συνιστάται η λήψη 30-40 λεπτών πριν από την προβλεπόμενη σεξουαλική επαφή. Το φάρμακο λειτουργεί για περίπου 5 ώρες. Οι παρενέργειες αυτού του φαρμάκου είναι πονοκέφαλοι, ερυθρότητα του δέρματος στο πρόσωπο, καούρα κ. λπ. Αυτό κάνει πολλούς άνδρες να αρνούνται να χρησιμοποιήσουν αυτό το φάρμακο. Μην παίρνετε περισσότερα από 100 mg του φαρμάκου την ημέρα. Και παράγεται σε διαφορετικές δόσεις: από 25 έως 100 mg. Η τιμή του φαρμάκου είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν φθηνότερα γενόσημα.
 2. Ένα νέο εργαλείο που μπορεί να αυξήσει γρήγορα την ισχύ. Το φάρμακο δρα πολύ περισσότερο από το προηγούμενο - περίπου 36 ώρες Εάν πάρετε ένα χάπι το πρωί, τότε η δράση του θα διαρκέσει για μια ολόκληρη μέρα. Αλλά το φάρμακο έχει επίσης παρενέργειες παρόμοιες με εκείνες του προηγούμενου φαρμάκου. Η τιμή του είναι επίσης αρκετά μεγάλη, αλλά τα φαρμακεία προσφέρουν φθηνά γενόσημα.
 3. Ένα φάρμακο χωρίς σχεδόν παρενέργειες. Ισχύει έως και 5 ώρες Σύμφωνα με τους γιατρούς και τους άνδρες, αυτή είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία.
 4. Δεν είναι τόσο γνωστό στους άνδρες όσο τα προηγούμενα φάρμακα. Αρχίζει να δρα γρήγορα και έχει μια βέλτιστη περίοδο - μια μέρα. Ούτε τα ποτά που περιέχουν αλκοόλ ούτε οι λιπαρές τροφές εμποδίζουν το φάρμακο να δράσει, αλλά εξακολουθεί να βοηθά στην ενίσχυση της ισχύος.

Τα σκευάσματα ορμονικής προέλευσης συνταγογραφούνται από γιατρό σε περίπτωση έλλειψης ορμονών φύλου στο ανδρικό σώμα.

Δεν χρειάζεται να είναι χάπια. Παράγονται τζελ και άλλες φαρμακευτικές μορφές.

Τα εναλλακτικά φάρμακα δεν συνταγογραφούνται από τους γιατρούς. Έγιναν δημοφιλή από τη διαφήμιση των μέσων ενημέρωσης. Η αποτελεσματικότητά τους δεν έχει αποδειχθεί, αφού δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες. Είναι πιθανό το αποτέλεσμα της δράσης τους να μην είναι τίποτα άλλο από ένα εικονικό φάρμακο.

Αφροδισιακά

Αυτό είναι το όνομα των ουσιών που μπορούν να ενισχύσουν τις ανδρικές επιθυμίες και ικανότητες. Για πολύ καιρό, οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι ορισμένες ουσίες αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Και δεν βρίσκονται μόνο στα τρόφιμα, αλλά και σε ορισμένα μπαχαρικά και μυρωδιές.

 1. Ανάμεσα στα προϊόντα που μπορούν να αυξήσουν τη δραστικότητα, ξεχωρίζει το σκόρδο. Είναι χρήσιμο στο ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Το αποτέλεσμα είναι μια παρατεταμένη στύση. Το σκόρδο περιέχει σελήνιο, ένα μέταλλο που κάνει καλό στην υγεία των ανδρών.
 2. Τα κρεμμύδια είναι παρόμοια με το σκόρδο στις ευεργετικές τους επιδράσεις. Δεν προστίθεται καν στο φαγητό των μοναχών, για να μην αυξηθούν οι σαρκικές επιθυμίες.
 3. Ένα πραγματικό αρσενικό αφροδισιακό είναι το σέλινο. Περιέχει την ορμόνη ανδροστερόνη. Είναι υπεύθυνος για την αύξηση της ισχύος. Επιπλέον, το σέλινο απεκκρίνεται με τον ιδρώτα και λειτουργεί ως φερομόνη, παρέχοντας έτσι διέγερση στις γυναίκες.
 4. Ο μαϊντανός επηρεάζει το ορμονικό υπόβαθρο ενός άνδρα. Περιέχει πολλή απιγενίνη, η οποία καταστέλλει τις γυναικείες ορμόνες στους άνδρες.
 5. Ο άνηθος διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία επηρεάζει την αύξηση της ισχύος.
 6. Καρύδια συνδυασμένα με μέλι. Περιέχουν πολλές βιταμίνες που είναι τόσο απαραίτητες για τον ανδρικό οργανισμό.
 7. Τα στρείδια και τα μύδια είναι χρήσιμα για τους άνδρες, καθώς περιέχουν πολύ ψευδάργυρο. Ο θρύλος λέει ότι η αγαπημένη Casanova σίγουρα έτρωγε στρείδια για πρωινό.
 8. Χρήσιμο για την ισχύ του τζίντζερ. Βοηθά να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, μειώνει τη χοληστερόλη, δίνει στο ανδρικό σώμα την απαραίτητη ενέργεια.

Τα μπαχαρικά που περιέχουν αφροδισιακά είναι η βανίλια, το δεντρολίβανο, το γαρύφαλλο και μερικά άλλα, ενώ οι μυρωδιές που αυξάνουν τη δραστικότητα είναι ο κέδρος, το πεύκο και το σανταλόξυλο.