Βιταμίνες για δραστικότητα

Βιταμίνες για τη βελτίωση της ανδρικής ισχύος

Τόσο η υγεία των ανδρών γενικά όσο και η ισχύς ειδικότερα εξαρτώνται άμεσα από την ποσότητα ορισμένων θρεπτικών συστατικών που εισέρχονται στο σώμα από έξω. Σε τέτοιες ουσίες που είναι απαραίτητες για την κανονική ζωή και επομένως για την ικανότητα να πραγματοποιούν μια πλήρη σεξουαλική επαφή, οι ουσίες περιλαμβάνουν βιταμίνες. Για πολύ καιρό, οι άνθρωποι γνώριζαν ότι αυτό που τρώει ένας άντρας εξαρτάται συχνά από την ικανότητά του για σωματική αγάπη με μια γυναίκα και από την ικανότητα να συλλάβει ένα παιδί.

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην περιεκτικότητα ορισμένων βιταμινών σε προϊόντα που έχουν ευεργετική επίδραση στην ανδρική ισχύ. Λοιπόν, ποιες βιταμίνες για τη δραστικότητα υποδεικνύονται περισσότερο από τους γιατρούς σήμερα; Ποιες τροφές πρέπει να υπάρχουν στη διατροφή ενός άντρα για να διασφαλιστεί ότι είναι σε θέση να δώσει και να απολαύσει τη συγχώνευση με μια γυναίκα όσο το δυνατόν περισσότερο;

Βιταμίνη Ε

Μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για τη δραστικότητα είναιβιταμίνη Ε- μια αντιοξειδωτική ουσία που διεγείρει την άμυνα του οργανισμού, εμποδίζει την ανάπτυξη αδυναμίας και κόπωσης. Η βιταμίνη Ε έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των γονάδων, της υπόφυσης και του θυρεοειδούς αδένα.

Μεταξύ άλλων, η βιταμίνη Ε αποτελεί επίσης προληπτικό μέτρο για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και μυϊκής αδυναμίας. Η βιταμίνη Ε, απαραίτητη για τη φυσιολογική ισχύ, περιέχεται σε τρόφιμα όπως ξηροί καρποί, φυτικά έλαια, όσπρια, γάλα, βούτυρο, κρέας και ψάρι, αυγά κοτόπουλου (περισσότερο στον κρόκο).

Βιταμίνη C

Όχι μόνο για την κανονική ανοσία, αλλά και για τη δύναμη, είναι επίσης απαραίτητοβιταμίνη C, που μπορεί να βρεθεί σε εσπεριδοειδή, φρέσκα και ξινολάχανο, κόκκινες πιπεριές, φρούτα, μούρα - ιδιαίτερα στα κόκκινα φραγκοστάφυλα. Το τριαντάφυλλο θεωρείται αποθήκη βιταμίνης C. Η βιταμίνη C είναι πολύ, πολύ σημαντική για τη δραστικότητα, αφού συμμετέχει ενεργά στην αιμοποίηση, έχει θετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία, δίνοντάς τους ελαστικότητα.

Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα γενικά, βελτιώνει τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων, αποτρέπει το στρες λόγω της καλής επίδρασής του στο νευρικό σύστημα. Η έλλειψη ασκορβικού οξέος γίνεται αισθητή από αυξημένη κόπωση, επιδείνωση της ευημερίας, η οποία επηρεάζει απαραίτητα τη σεξουαλική ζωή.

Βιταμίνη Β

Οι βιταμίνες Β είναι επίσης σημαντικές για τη δραστικότητα -βιταμίνη βγενικά τονώνει το σώμα, διεγείρει τη νευρική και μυϊκή δραστηριότητα. Η βιταμίνη Β1 μπορεί να ληφθεί τρώγοντας όσπρια, γιαούρτι, φιστίκια και προϊόντα αλευριού ολικής αλέσεως. Τα φασόλια, η μαγιά μπύρας, ο σολομός, το χοιρινό κρέας περιέχουν βιταμίνη Β3 απαραίτητη για τη δραστικότητα. Η βιταμίνη Β6, με τη σειρά της, μπορεί να εξαχθεί από ηλιόσπορους, μπιζέλια, αυγά, μπανάνες, γαρίδες και αβοκάντο.

Εκτός από την απαραίτητη για την ισχύ πρωτεΐνη, το γάλα και το τυρί περιέχουν επίσης βιταμίνη Β6 - σε συνδυασμό με τα ανόργανα άλατα και τις πρωτεΐνες που υπάρχουν σε αυτά τα προϊόντα. Η βιταμίνη Β6 βοηθά στην αύξηση της ανδρικής δύναμης, παρέχει τη δυνατότητα πλήρους αγάπης.

Βιταμίνη D

Η ισχύς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιταμίνη D - αυτή η βιταμίνη αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα. Είναι γνωστό ότιβιταμίνη Dσυντίθεται στο σώμα υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός, αλλά μπορεί επίσης να ληφθεί από τα τρόφιμα. Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή από αυτή την άποψη θα πρέπει να δοθεί το χειμώνα, όταν υπάρχει λίγος ήλιος. Για να αναπληρώσετε τα αποθέματα βιταμίνης D στην κρύα και χιονισμένη περίοδο, δεν πρέπει να παραμελείτε τα αυγά - κοτόπουλο και ορτύκια, τυρί, τυρί cottage, βούτυρο, γάλα.

Η βιταμίνη D περιέχεται επίσης στο ιχθυέλαιο - πριν πιει σε υγρή μορφή για προληπτικούς σκοπούς, έτσι από την παιδική ηλικία σχεδόν όλοι ανέπτυξαν μια επίμονη αποστροφή προς αυτό το πιο χρήσιμο και πλούσιο σε χρήσιμες ουσίες προϊόν. Σήμερα, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ιχθυέλαιο σε κάψουλες στο φαρμακείο.

Φυσικά, οι βιταμίνες, ακόμη και στη σωστή ποσότητα, δεν αποτελούν πανάκεια για την ανικανότητα · σε αυτή την περίπτωση, ο τρόπος ζωής, η διατροφή γενικά και η σωματική δραστηριότητα είναι επίσης σημαντικές. Αλλά το γεγονός ότι οι βιταμίνες βοηθούν στη διατήρηση της ικανότητας να απολαμβάνετε τις ερωτικές απολαύσεις περισσότερο είναι αποδεδειγμένο γεγονός.